FFA Files - UFO tema
UAP kongres useful idiots i njihovi glupingzi…
- Uređivano
Interesantant intervju koji pocinje sa temom oko AI, LLM i AGI.
Dr. Salvatore Cezar Pais is an American aerospace engineer and inventor, currently working for the United States Space Force. He formerly worked at the Naval Air Station Patuxent River.
Patent dotičnog inžinjera.
Znači to oni nam šalju sa Marsa ovakvo šašavo vrijeme.
UFO clown-show mainstream experts
Interesantno, izgleda kao jedna globalna "vlada" koja ima razlicite planove u svemiru i na zemlji, na zemlji je farmanje i "politika"…
Već su poslali Žan Luku Pikarda. Nema toga mjesta u universumu de nije odletel. Prošo je sve i svašta, bio u budućnosti. Ošo ko mladić a vratio se kao deda i navodno je u penziji i uživa u retro igricama.
Keptn, warp najn, engejđ.
- Uređivano
Možda su im te ratkape od avteka i poslužile za priču o izvanzemaljskim letjelicama. Kad gledaš kako se okreće onako hipnotizirajući djeluje poput silazak zelenih.
Prije bih reko da su ti neki zeleni ili neka civilizacija blizu nas još od postanka svijeta i samo se to skriva od sviju.
Milanovića recimo zamišljam da ide tamo negdje cugat absent sa jednim takvim zelenčekom i zelenček mu dijeli savjete kak predstavljat državu i kak zajebavat Plenkija. Jer Zoki ni takav inače. Odjednom ima znanje, malo sumnjivo. To vrijedi za sve zemljane koji ovako idu po savjete i zato mi se svi nekako čine da navijaju protiv rulje i pripremaju zemaljsko područje za smjenu vlasti.
A sad si idem spiti jedan štamprlek likerčeka i zaboravi kaj sam napisal što prije.
ovo sa vrtnjom me instant podsjetilo na dio odličnog videospota Roberta Planta. Eto svi znaju o zelenima i samo smo mi dudeki, jebemu miša.
Interesantan kratki osvrt Carl Sagan-a oko znanosti…
Ideee seee, UFO/UAP App je tu
- Uređivano
S obzirom da dolazi od doktora, interesantna izjava u videu o CERN-u
UFO/UAP Gluping
Americka oficijalna UFOlogija
Ključna riječ, teoretske.
Nisu ni to. Totalna izmišljotina.
Najbolja je treća sa objašnjenjem internet warriora i raznih UFO stručnjaka. Očito su preskočili fiziku u školi.
Ima nečega i tajni ali nije svaka teorija od njih milijun legitimna. Neke su baš over the top gluposti za smijanje a njima služe za skupljanje lajkova i popularnosti.
U UFOlogiji donekle smisla imaju samo iskustva pojedinaca, naglasak na -donekle-. Sve ostalo je manje više Holywood-deep-state spin…
UFO fenomen i svjetleci orbovi realno imaju više poveznica sa spiritualnim/astralnim aspektima naspram "metalnih letjelica" koje su najcesce razni black-projekti…kako god bilo, samo veselo
stitrek samo under-the-underground znanje/teorije dolaze u obzir
Zašto?
stitrek U UFOlogiji donekle smisla imaju samo iskustva pojedinaca, naglasak na -donekle-. Sve ostalo je manje više Holywood-deep-state spin…
Dokazi?
stitrek UFO fenomen i svjetleci orbovi realno imaju više poveznica sa spiritualnim/astralnim aspektima naspram "metalnih letjelica" koje su najcesce razni black-projekti…kako god bilo, samo veselo
Ima li ikakvog temelja u ovom kaj ti pišeš?
Random stranica na netu krene pisat clickbait o tome da je NASA našla vanzemaljske ostatke, ali ipak nije jer je sama NASA objavila da su to ostatci opreme za slijetanje istog robota koji je i poslao sliku.
Kako je tu NASA ikakav spin-doctor za široke mase?
Zato što ne govore uvijek potounu istinu, zato su za mene jedan oblik spin-doktora, isto važi i za UFO/UAP kongrese u USA. Što se tice under-the-underground znanja/teorija, to je šala-mala koja je bila popracena sa ovim smajlijem