Korijeni UFO/UAP fenomena i zašto se 90% svega odvija u US.

UAP kongres useful idiots i njihovi glupingzi…

6 dana kasnije

Znači to oni nam šalju sa Marsa ovakvo šašavo vrijeme.

UFO clown-show mainstream experts😁

TITANXIS

Klasicni spin-doktori, ako i imaju dokaze, ocekivati da ce tako nesto objaviti u javnost je blesavo. Pentagon je ustvari vojno-politicka verzija Vatikana 2.0.

5 dana kasnije

Interesantno, izgleda kao jedna globalna "vlada" koja ima razlicite planove u svemiru i na zemlji, na zemlji je farmanje i "politika"…

Već su poslali Žan Luku Pikarda. Nema toga mjesta u universumu de nije odletel. Prošo je sve i svašta, bio u budućnosti. Ošo ko mladić a vratio se kao deda i navodno je u penziji i uživa u retro igricama.

Keptn, warp najn, engejđ.

Da Vi, upravo Vi.

Izađite na izbore jer u protivnom grdo vam se piše. Invaziju mene i mojih sunarodnjaka kakvu niste nikad dosad doživjeli, Vidi mi se u očima da ne lažem.

Otkrili smo NLO bez pogona. Prkose G-sili tako da to čovjek ne može  preživjeti' - Večernji.hr

4 dana kasnije

Možda su im te ratkape od avteka i poslužile za priču o izvanzemaljskim letjelicama. Kad gledaš kako se okreće onako hipnotizirajući djeluje poput silazak zelenih.

Prije bih reko da su ti neki zeleni ili neka civilizacija blizu nas još od postanka svijeta i samo se to skriva od sviju.

Milanovića recimo zamišljam da ide tamo negdje cugat absent sa jednim takvim zelenčekom i zelenček mu dijeli savjete kak predstavljat državu i kak zajebavat Plenkija. Jer Zoki ni takav inače. Odjednom ima znanje, malo sumnjivo. To vrijedi za sve zemljane koji ovako idu po savjete i zato mi se svi nekako čine da navijaju protiv rulje i pripremaju zemaljsko područje za smjenu vlasti.

A sad si idem spiti jedan štamprlek likerčeka i zaboravi kaj sam napisal što prije.

ovo sa vrtnjom me instant podsjetilo na dio odličnog videospota Roberta Planta. Eto svi znaju o zelenima i samo smo mi dudeki, jebemu miša.

Evo tu su se nastanili cigani jedni zeleni. Američki Kozari bok i Pešća. Trump se jedini uspio sa njima dogovorit da im dovede nekako struju ko naš Bandić. Jer žive zbilja nehumano iako nisu humani.

E pol jen je, vreme mi je za jedan amarček.

Interesantan kratki osvrt Carl Sagan-a oko znanosti…

S obzirom da dolazi od doktora, interesantna izjava u videu o CERN-u

7 dana kasnije

TITANXIS

Tu se vjerovatno radi o top secret letjelici, najpoznatija mainstream top secret letjelica je Astra TR-3B koja je cesto znala biti "viđena".

klinjo

UAP/UFO pitanja su od nedavno aktivna cak i u EU parlamentu, USA UAP indoktrinacija, manipulacija ili nekakva druga agenda, ostaje pitanje…

Americka oficijalna UFOlogija😆

TITANXIS

NASA je dobar mainstream spin-doctor za široke mase, samo under-the-underground znanje/teorije dolaze u obzir🤣

pravednik

To su teoretske slike black-project letjelica…Paperclip-NASA našla Ejiljense i kopirala letjelice😆

stitrek

Ključna riječ, teoretske.

Nisu ni to. Totalna izmišljotina.

Najbolja je treća sa objašnjenjem internet warriora i raznih UFO stručnjaka. Očito su preskočili fiziku u školi.

Ima nečega i tajni ali nije svaka teorija od njih milijun legitimna. Neke su baš over the top gluposti za smijanje a njima služe za skupljanje lajkova i popularnosti.

pravednik

U UFOlogiji donekle smisla imaju samo iskustva pojedinaca, naglasak na -donekle-. Sve ostalo je manje više Holywood-deep-state spin…

UFO fenomen i svjetleci orbovi realno imaju više poveznica sa spiritualnim/astralnim aspektima naspram "metalnih letjelica" koje su najcesce razni black-projekti…kako god bilo, samo veselo😁

stitrek

Ok ovo drugo ima više smisla čak i sa znanstvenog aspekta.

Između ostalog, to je i službeno priznanje u obraćanju naciji jel? Da ti objekti nisu nužno vanzemaljski nego nisu iz naše dimenzije.

pravednik

Tako nekako, samo službene informacije isto imaju spin, tako da je pronicljivost uvijek bitna.

stitrek samo under-the-underground znanje/teorije dolaze u obzir

Zašto?

stitrek U UFOlogiji donekle smisla imaju samo iskustva pojedinaca, naglasak na -donekle-. Sve ostalo je manje više Holywood-deep-state spin…

Dokazi?

stitrek UFO fenomen i svjetleci orbovi realno imaju više poveznica sa spiritualnim/astralnim aspektima naspram "metalnih letjelica" koje su najcesce razni black-projekti…kako god bilo, samo veselo

Ima li ikakvog temelja u ovom kaj ti pišeš?

Random stranica na netu krene pisat clickbait o tome da je NASA našla vanzemaljske ostatke, ali ipak nije jer je sama NASA objavila da su to ostatci opreme za slijetanje istog robota koji je i poslao sliku.

Kako je tu NASA ikakav spin-doctor za široke mase?

wooddiebone

Zato što ne govore uvijek potounu istinu, zato su za mene jedan oblik spin-doktora, isto važi i za UFO/UAP kongrese u USA. Što se tice under-the-underground znanja/teorija, to je šala-mala koja je bila popracena sa ovim smajlijem🤣