stitrek

Pa zar stvarno misliš da NASA zna ikakvu istinu?

Ekipa doslovno mora molit za funding da bi mogli saznat to malo kaj mogu.

Nisu uključeni niti u potragu za vanzemaljskim životom niti u bilo kakve istrage eventualnih nađenih UAPova i slično.

Operacija Paperclip na koju se tolko jako voliš referirati je imala kao cilj iskorištavanje naprednog nacističkog raketnog pogona, medicine, sintetičkih goriva i slično. Nije bila neka zavjera za skrivanje prave istine o svemiru ili vanzemaljcima.

wooddiebone

Sve je to povezano na neki nacin kada se tice tehnologije, UFO/UAP fenomen postoji daleko kroz prošlost…

Dok slušaš ovu stvar od majstora NLO spika, baciš pogled prema nebu i čekaš da dođu "glavati" odnekud.

Krešo + prateći bend NLObless Band

Spiders all in tune…Jeff Bezos, ništa nije slucajno, slicno i za Elon Muskovog djeda Joshua Haldeman u Kanadi sa "Technocracy Incorporated"…

Pronađen je uređaj (kompjuter) stariji od Isusa, interesanta tehnologija…

stitrek

Odlično!

Pokretali su ga Doorsi, preteča Windowsa. 😁

Izgleda po ovome da smo mi zaostala civilizacija i sad tek idemo prema onome kaj su naši preci sami sebe sjebali i opet idemo prema samouništenju.

Mislim da to nema veze sa vanzemaljskim već sa nekom zemaljskom civilizacijom koja je doživjela svoj vrhunac i hop, takoreći prek noći se sve sjebalo.

TITANXIS Mislim da to nema veze sa vanzemaljskim već sa nekom zemaljskom civilizacijom koja je doživjela svoj vrhunac i hop, takoreći prek noći se sve sjebalo.

Zemlja je organizam - škola za duše/ljude koja ima svoje cikluse, mi smo blizu kraja našeg ciklusa a izgleda da ih je bilo masu prije nas, piramide su jedan od najcvrscih dokaza a sve je više dokaza da je bio i veliki potop koji je završio zadnji veliki ciklus…mi sada smo digitalni Atlantis 2.0🤣

chono

Nakon jučerašnjeg dana mislim da je sve moguće.

Ništa nije beskonačno, možda ni svemir ali ljudska glupost jeste.

5 dana kasnije

Timofey Egorov - Russian Cosmonaut Trainer, Yuri-Gagarin Space Centre, Star City, Moscow & General Director of the Association Ecology of the Unknown (AEU).

Prizeman i zanimljiv osvrt na UFO fenomen, ego, svijest i opce stanje covjecanstva.

klinjo

Zato im se i zove portal klik da klikneš i dobiš orlova muda.

5 dana kasnije

Evo samo što nije počel na NOVA TV film "Dolazak" koji je povezan sa ovom temom.

- former president of american academy of forensic sciences, netko laže ili se tema zataškava hmmm…

G4 geomagnetic storm has struck Earth…

6 dana kasnije

Nisam čital kaj si stavil link a prav za prav i neda mi se Ali jebemu miša kad vidim Vatikan i da dolazi nekaj od njih u vezi malih zelenih onda mogu mislit da su skroz zastranili ili ošli na kvasinu.

TITANXIS kad vidim Vatikan i da dolazi nekaj od njih u vezi malih zelenih onda mogu mislit da su skroz zastranili ili ošli na kvasinu.

Nije oko vanzemljana, više report oko analiziranja raznih fenomena, netko "priprema" ufo/uap teren na više podrucja a crkva ima veliki utjecaj…vjerovatno distrakcija koja je nebitna pored ucenja stolara Isusa😁

TITANXIS

Ti stvarno neznaš ko je Vatikan?

Unazadili su nas 1000 godina po napretku.

Upravljaju svime, od znanosti, ratova, banaka, financiranja određenih interesnih skupina.

Ljudi neznaju povijest ili ih ne zanima, automatski povezuju Vatikan sa bogom, Isusom i sve dobro, misle da su zatupljeni crkvenjaci a pametniji i obrazovaniji od 99% ljudske rase. Visoki kardinali, papa, njegovi osobni savjetnici. Bacili su spin spinova i napravili prevaru kozmičkih razmjera.

Bez da vrijeđamo vjernike, treba biti realan.

Ako vjeruješ drži se Boga i svetog pisma, dalje od Vatikana i mainstream crkvi.

Ja sve gledam na znanstveni princip, ne isključujem nadnaravno, vjeru, kreatora itd. Niti ismijavam vjernike ako vidim da netko to zaista živi i poštuje, nebitno dal je rimokatolik, pravoslavac, budist, hinduist, musliman.

Za naučiti,

Rimljani-spalili knjižnicu u Alexandriji-navodno propali-nisu nego promijenili kožu kao zmija-kršćanstvo-Vatikan kao prijedstolnica rimokatolicizma. Zapamti da ne gradiš kuću na posjedu neprijatelja.

pravednik Ti stvarno neznaš ko je Vatikan?

Kak nebih znal, samo čekam i gledam u kojim smjerovima to sve skupa ide i nada mi postoji da predstavnici krščanstva konačno budu pravo poslanstvo od Boga i Isusa.

I znam da su krivi što sve više ljudi manje vjeruje ili nikako u Boga. Ubijali su to malo pomalo kroz stoljeća.

Nekome treba pravi vođa za bilo što u životu da bi krenuo putem koji mu je možda po rođenju predodređen ali kad sve taj netko pročita o Vatikanu i što se sve izdešavalo unutar istog pa tad krene drugim putem.

Upravo je to izokretanje malo pomalo slučaj sotonizma i ulazak antikrista na velika vrata.

Isus bi najurio bićem sve te predstavnike krščanske religije, bili oni dobri ili loši. svejedno i održao bi im bukvicu životu.

TITANXIS

Ona pedofilija u Vatikanu je samo jedan prijestup u piramidnom nizu. Koliko ih je bilo službeno? 660 negdje mislim? Jel se zna gdje su, šta su? Koliko robije? Nema podataka.

Zanimljivo da ljudi dalje dolaze slavit liturgiju, slušat papu iz svih krajeva svijeta.

Krivim i zatupljene roditelje, većina tjera djecu u ckrvu, nekad je dijete prijavilo popa pa dobilo batine. Poslije je dobio od popa batine i drugu porciju nečeg.

Zakon reagira kad je prekasno.

Ali i to je krivi način. Mene recimo niko nije tjeral u crkvu, roditelji mi nisu išli u crkvu samo ponekad mama na svetke, baka više tj njezina mama. Bilo je nešto više familije u krščanstvu a manje u ateizmu.

To sve skupa oko vjere mi je samo došlo spontano od kad klinac bio jer sam se osjećao lijepo i zanimala me povijest i sadržaj koji se nalazio u Bibliji i počeo je čitati. Malo pomalo si u tome usprkos crkvi i predstavnicima religije.

Hoću reći i to da jedna skupina roditelja griješe što tjeraju djecu u crkvu a druga skupina roditelja također što pričaju sve protivno o crkvi umjesto da djecu pouče o tome jer nemaju ništa loše za naučiti.

10 božjih zapovijedi je nešto najljepše što nam je Stvoritelj mogao dati. Poštivajući božje zakone tad ne trebaju ti ni zemaljski zakoni jer prijestupnik nećeš nikad postat.

Kršcanstvo po nekim istraživanjima potjece prije Isusa Krista sa podrucja Egipta, crkve su imale funkciju predavanja kao škole, sama vjera u Boga/Kreatora/Apsolut, ne mora imati veze sa religijom.

Isusova ucenja isto kao i ezotericno kršcanstvo su izvorni cisti materijal koji je prošao kroz izmjene i cesto krive interpretacije, npr:

“Give us this day our daily bread” is a widely misunderstood part of the Lord’s Prayer, there is a deeply esoteric meaning to all of the Lord’s Prayer but this part is an example of information density.

According to Gurdjieff this has to do with ideas of the higher mental and emotional centers which are encoded in this prayer.

These ideas have to be understood as not just an act of supplication, not asking for something like in a normal prayer, but it’s a practice which reminds us to pray for our daily "superfood", ideas rich in information density, which in other words means wisdom.

In Latin, the actual word that's used is: Supersubstantialem. (super substantial)

stitrek Kršcanstvo po nekim istraživanjima potjece prije Isusa Krista

Naravno da postoji, stoga su Isusa i razapeli na križu jer na taj način prvenstveno su kažnjavali krščane, zatim i druge koji su učinili nešto loše.

Ezoterijsko učenje ne smije ulaziti u krščanska vjerovanja jer to bi značilo i vrčanje, magija i vještičarenje što je zabranjeno u krščanstvu po oba zavijeta.

Nekoć sam pratio te horoskope zbog znatiželje i katkad gledao one frajere i žene gatare na tv dok nisam to skroz maknuo od sebe. Jedino su mi još ostali horor filmovi i videoigre sa tematikom demonizma. To mi je ovako kak bi se u narodu reklo ne griješiš ali pomalo koketiraš sa vragom.

Ne bih volio da ja NLO temu pretvorim u krščansko-religijsku pa se tu zaustavljam a ti i dalje piši o tome ak imaš još štogod za nadodati i rado ću pročitat.

TITANXIS Ne bih volio da ja NLO temu pretvorim u krščansko-religijsku pa se tu zaustavljam a ti i dalje piši o tome ak imaš još štogod za nadodati i rado ću pročitat.

Spiritualnost, religija imaju itekakve poveznice sa Ufo/Uap tematikom. Što se tice ezoterije, to je dublji level analiziranja spiritualnih aspekata te su covjek i priroda bitan dio u tome, naravno tu su dobre/zle sile, anđeli i drugi kupusi sa viših dimenzija😁

Stara ezoterijska ucenja od Krscana i Sufia su kvalitetan materijal, danas ima previše New Age hype smeća u koje je udrobljeno sve živo, old skul znanja imaju puno čišću podlogu.

New age je posebna verzija sranja pogotovo u obliku ovih duhovnih vođa po instagramu, yt i tiktoku.

Svi su doktori, phd, prof. , a nigdje podataka o njima.

pravednik

Da, isto tako postoji puno otpada i u Ufo/Uap podrucju, problem je što tu ima i dosta agencijskih spook-zaposlenika koji izvrcu istinu i vrte spin za svoje nadređene, npr. Lue Elizondo ("ex" Cia), Jim Semivan (Cia), Chris Mellon (Pentagon), Gary Nolan (znanstvenik)…neki od njih su bili dio i TTSA (To The Stars Academy) sa predvodnikom Tom Delonge (Blink 182)😁, skupljao se novac a obecavala se cak i izrada letjelice🤣

Bez ovog ne ide. Ovaj intro evo maločas ga ponovo odgledao nakon jako dugog vremena i gledajući i slušajući ga tako mi je sve to svježe kao da sam seriju završio pratit prije tjedan dana. Baš se usjeklo u moždane vijuge. Snow je bil baš pravi majstor kad je skladal tak nešto uvrnuto za seriju.