wooddiebone

U UFO svijetu su samo neki pojedinci fokusirani na more i neistraženo prostranstvo npr. "Hot Zone" - podrucje oko Bermudskog trokuta. Još jedna bitna lokacija je Antartika na kojoj su sve države svijeta u funkcionalnim i mirnim odnosima te su zabranjene ikakve ekspedicije bez kontrole država i vojske.

stitrek te su zabranjene ikakve ekspedicije bez kontrole država i vojske.

Istina jer kad sam tam sa Larom Croft stigo, ganjali su me ko pseto a htel sam se samo sanjkati jer tam je super snijeg i cool led.

Istina, spin ili privikavanje masa?

Back to gluping😁

United States Air Force (USAF) officer and former intelligence official David Grusch "whistleblower"

Interesantan video o brazdama - "prugama" na Malti koje se sa kopna protežu duboko i u more, vlasnik YT kanala je posjetio to podrucje i snimio dosta detalja👍

Privatni Lockheed Martin još prije 10 godina, nerdovi u firmi su fascinirani😁

Zamaskirani agenti🕵️‍♂️😁

Meni je od svih tih raznih teorijica zanimljiva ona da su sva božanstva zapravo vanzemaljci, odnosno oni koji imaju sposobnost i tehnologiju putovat okolo u svemiru. Došli na Zemlju, napravili ljudski rasu kao eksperiment i otšli dalje. A kako ljudska rasa voli sve što ne razumije - ili ubiti ili klanjat se. Jedino je pitanje koji bi endgame bio osim vječne prokreacije.

Uglavnom, još malo pa gotovo radno virjeme.

TITANXIS

Samo taj slucaj u Australiji je nejasan jer je bio veliki broj svjedoka, Phoenix lights su u pozadini grada vjerovatno bile signalne rakete/sa padobranom izbacene iz aviona u takvoj formaciji.

Uvijek je sve to nejasno i poslije se uspostavi da je nešto drugo bilo u pitanju.

Neznam jel ovo spada u tu temu ali misterioznost je poveznica svim tim neobjašnjenim stvarima bile one mit, viđenje nekog psihotičnog čovca ili stvarnost ali mene interesira neki drugi fenomen a taj je čovjek moljac. Nedavno sam o tome ponešto čitao, gledao film sa Richardom Gereom što me još više privuklo toj temi a nedavno je i na doku tv bio dokumentarac o tome.

Prvog Silent Hilla je inspirirao je također taj moljac jer jedan od bosseva je bio upravo on.

TITANXIS

Varijacije na UFO i ezotericnu tematiku su raznolike, od raznih multidimenzionalnih i astralnih aspekata (anđeli, vragovi, jinn, shadow people…) pa do man in black i raznih kreatura.

U suštini UFO fenomen je cesto individualno-osobno iskustvo i nema potrebe vjerovati raznim pricama, bolje je fokusirat se na ono što su Isus, Buddha, Gurdjieff i ostala ekipa poducavali🙂

stitrek

Fokusiram se ja na onog Prvog što si nabrojao a ovo sve je dio folklora koji me zabavlja.

UAP kongres clown-show, only in 'Merica🤣

Daniel Liszt and Oxford Scholar Dr. Joseph Farrell go deep on the connection between Tesla Technology, UFO Resonance tech, Nazi Paperclip Scientists and the Airship Mystery.

TITANXIS

Teorije, teorije i upitnici…iznad u onom intervjuu u zadnjih 20 minuta Dr. Joseph Farrell spominje Antartiku te nedavni posjet raznih politickih i kraljevskih lica te religijskih vrhovnika kao papa Francis i ruski ortodoksni partijarh Kirill.

Što svi ti politicki, kraljevski i religijski likovi rade na Antartici, da li su međusobni diplomatski dogovori ili nekakvi pregovori sa ljudima/vrstom koja živi tamo? Cudno je da su sve velike države dolje u prijateljskim odnosima i zar nije malo prehladno i daleko da idu tamo da bi sastančili ili razgledali pingvine😁