FFA Files - UFO tema
- Uređivano
Poštovani zastupniče @TITANXIS,
ja sam uvijek za sprdačinu i komediju! Naime, zato sam i otvorio temu! Ionako smo danas stalno okruženi lošim vijestima, pa zašto da se nekada i ne nasmijemo?!
Iako, ne treba sve u vezi UFO-a shvatiti baš neozbiljno. Name:
https://www.cbsnews.com/news/u-s-tracking-650-potential-ufos/
Ja čak razmišljam da predsjedavajućima pustim prijedlog o izmjereni zakona na ovu temu i da malo proširimo horizonte. Da promijenim ime teme i sašijem drugu sliku, da ne budemo isključivo vezani za UFO. Uskoro budem tražio stanku od 10 min, pa Vam kažem više na izlaganju.
Ovak, da ne zvučim koda sam lizal stitrekove žabe pa imam halucinacije od njih... 2009-te mislim da je bil svibanj, digli me za vikend da radim. Kupili si kolega i ja jedan Pan od dvije litre, takozvanu "bambuču". Piva nije imala nikakav učinak jer tek jedan gutljaj popil, tak da nije do alkohola...
I kad smo bili vani navečer ispred firme ugledali smo tri bijela okrugla svjetla kak se spuštaju. Kasnije shvatili da vidimo donji dio tog objekta. Kad je... "to" ušlo u svjetlosno zagađenje grada skužili smo da je trokutastog oblika i jako tanki. Na kraju još letjelica napravila "aileron roll" ili ti ga pobjednički vir. Pogledam kolegu, a on izgovori: "kako Pan rastura". Dogovorili se ako bude na vijestima, na portalima da i mi posvjedočimo. I dal da javimo policiji? Al je dosta bila sprdnja drugih kolega na račun našeg događaja. Ja bi rekel da smo vidli nekaj ovozemaljskog, ono, top secret deep state shit! Moj brat mi rekel ovak, kad napraviš nekaj novoga kak da to testiraš nego da izazoveš svoju vojsku?
Tu je link približno kak je ta letjelica izgledala
Nekad si mislim da sjedim negde na klupici i da mi svako od vas dojde na tu klupicu, da bi vam zvučal ko Forest Gump...
- Uređivano
klinjo ja kad bi rekao da sam u sred bijelog i vedrog dana vidio ogromnu bijelu letjelicu oblika i veličine brodova iz Star Treka(oblik je diskutabilan) okomito na položaj zemlje, dakle 90⁰ od horizontale i da tad nije bilo smartphone i dok sam utrčao u kuću po kameru nigdje ništa. Tako da šutim godinama i sve sam si objasnio tako da sam di rekao da je to bio avion, iako nije sigurno bio avion.
EDIT: samo da pojasnim da sam u to buljio bar 3 minute, nissm bio pijan, letjelica se nije nepredvidljivo kretala, niti svjetlucala nije bila oblika aviona, balona i sl i to me najviše smeta u racionalnom objašnjenju šta je to moglo biti. A ove male brze letjelice su vjerojatno dronovi
somethingwrong pa to si i ja mislim... Ja vjerujem da za sve postoji razumno objašnjenje. Ovaj "Tic Tac" UFO rekel bi da je ovozemaljska tvorevina. Jer ima ko male antenice.
Ja sam kao klinac, možda nekih 12-13 godina, bio vani na dvorištu po noći išel sam pesima dat jest i pit.
Bilo je ljeto, taman negdje oko suza svetog lovre tak da se pogled dizao svako malo da se ulovi potencijalno koji meteor u izgaranju.
E i stojim nasred dvorišta, pogledam točno iznad sebe i vidim nebo, ništa čudno, ali kak sam nastavio gledat okrenut prema sjeverozapadu, iznad mene je prošlo nešto ogromno i ovalno baš očigledno skrivajući skoro pola vidokruga zvjezda na nebu, a oko toga je bilo blijedo, skoro pa nevidljivo plavkasto svijetlo.
I prošlo je relativno sporo baš u smjeru sjeverozapada. Kad sam spustio pogled da popratim dalje, jednostavno se izgubilo u svjetlosnom zagađenju mog dvorišta.
Ne znam kaj je to bilo i ne mislim razbijat glavu teorijama, ali volio bih čuti neko konvencionalno objašnjenje.
da si žensko reko bih ti da je to bila migrena
- Uređivano
Kljucna stvar kod takvih iskustava je znati detaljno razabrati o cemu se radi i biti maksimalno pronicljiv u tom trenutku, pogotovo ako je objekt bio donekle blizu, pitanje je koliko si ti uspio to detaljno promatrati, koliko je trajalo promatranje?
Inace ja nemam nikakva UFO iskustva osim jednom na plaži smo ja i još jedna osoba vidili u sred dana sivi okruglasti objekt na velikoj visini koji se kretao od obale mora prema Italiji konstantnom brzinom, nije bio avion a možda je nekakav vojni dron ili nesto slicno.
Vjerovatno 90% UFO iskustava su letjelice zemaljske proizvodnje kao TR3B i slicno, orbovi i svjetlece kugle su vjerovatno nekakva usmjerena ili "multidimenzionalna" energija ali to je previse woo-woo i povezano je možda iskljucivo sa tom individuom i njihovim iskustvom, kao što su psihoanaliticar Carl Jung i znanstvenik/astronom Jacques Vallee to tumacili. UFO fenomeni imaju mnogo aspekata i širok su pojam.
stitrek Za sad nema baš objašnjena već nagađanja koja onda vode u teorije zavjera. Lako moguće da su iz drugih dimenzija, lako moguće iz drugih sunčevih sustava, a opet, lako moguće ljudska ruka. Ovo kaj ja videl s kolegom trajalo oko 5, 6 sekundi. Isto je pod 90⁰ "uletel". Tak da mu valjda vidli "pogon". I taj pobjednički vir koji je napravil...onak, nadrealno. A, opet manevriral ko nekakvi vojni avion. Ne trebam pričati da kolege s posla pisali u google tražilicu "vanzemaljci oteli i seksualno zlostavljali djelatnike u Varaždinu". Tak da nismo pričali o tome...
wooddiebone al doslovno više vjerujem Tomu Delongeu
TTSA spooks entertainment update, Delonge i Semivan su komedija
PINE Part III
Nakon što je kapetan malih nevidljivih zelenih poslao FFA kapetanu tekstualnu poruku upozorenja, FFA kapetana je to toliko razbjesnilo da ih je odlučio napasti.
Kapetan malih nevidljivih Zubo upravo je postao vidljiv i shvatio je moguću invaziju FFA-ovaca te se odlučio naoružati.
FFA kapetan se pretvorio u Feniksa i krenuo u napad vinući se visoko u nebo.
Kongres US vlade o UAP i biološkim ostatcima koji su možda završili kod privatnih korporacija kao Lockheed Martin, General Dynamics, Raytheon…
Nije direktno vezano uz UFO ali dosta zanimljivo, najstariji poznati primjer monumentalne arhitekture, nastao prije više od 10 000 godina.
Göbekli Tepe