Interesantan video o brazdama - "prugama" na Malti koje se sa kopna protežu duboko i u more, vlasnik YT kanala je posjetio to podrucje i snimio dosta detalja👍

Privatni Lockheed Martin još prije 10 godina, nerdovi u firmi su fascinirani😁

Zamaskirani agenti🕵️‍♂️😁

Meni je od svih tih raznih teorijica zanimljiva ona da su sva božanstva zapravo vanzemaljci, odnosno oni koji imaju sposobnost i tehnologiju putovat okolo u svemiru. Došli na Zemlju, napravili ljudski rasu kao eksperiment i otšli dalje. A kako ljudska rasa voli sve što ne razumije - ili ubiti ili klanjat se. Jedino je pitanje koji bi endgame bio osim vječne prokreacije.

Uglavnom, još malo pa gotovo radno virjeme.

TITANXIS

Samo taj slucaj u Australiji je nejasan jer je bio veliki broj svjedoka, Phoenix lights su u pozadini grada vjerovatno bile signalne rakete/sa padobranom izbacene iz aviona u takvoj formaciji.

Uvijek je sve to nejasno i poslije se uspostavi da je nešto drugo bilo u pitanju.

Neznam jel ovo spada u tu temu ali misterioznost je poveznica svim tim neobjašnjenim stvarima bile one mit, viđenje nekog psihotičnog čovca ili stvarnost ali mene interesira neki drugi fenomen a taj je čovjek moljac. Nedavno sam o tome ponešto čitao, gledao film sa Richardom Gereom što me još više privuklo toj temi a nedavno je i na doku tv bio dokumentarac o tome.

Prvog Silent Hilla je inspirirao je također taj moljac jer jedan od bosseva je bio upravo on.

TITANXIS

Varijacije na UFO i ezotericnu tematiku su raznolike, od raznih multidimenzionalnih i astralnih aspekata (anđeli, vragovi, jinn, shadow people…) pa do man in black i raznih kreatura.

U suštini UFO fenomen je cesto individualno-osobno iskustvo i nema potrebe vjerovati raznim pricama, bolje je fokusirat se na ono što su Isus, Buddha, Gurdjieff i ostala ekipa poducavali🙂

stitrek

Fokusiram se ja na onog Prvog što si nabrojao a ovo sve je dio folklora koji me zabavlja.

UAP kongres clown-show, only in 'Merica🤣

Daniel Liszt and Oxford Scholar Dr. Joseph Farrell go deep on the connection between Tesla Technology, UFO Resonance tech, Nazi Paperclip Scientists and the Airship Mystery.

TITANXIS

Teorije, teorije i upitnici…iznad u onom intervjuu u zadnjih 20 minuta Dr. Joseph Farrell spominje Antartiku te nedavni posjet raznih politickih i kraljevskih lica te religijskih vrhovnika kao papa Francis i ruski ortodoksni partijarh Kirill.

Što svi ti politicki, kraljevski i religijski likovi rade na Antartici, da li su međusobni diplomatski dogovori ili nekakvi pregovori sa ljudima/vrstom koja živi tamo? Cudno je da su sve velike države dolje u prijateljskim odnosima i zar nije malo prehladno i daleko da idu tamo da bi sastančili ili razgledali pingvine😁

stitrek Što svi ti politicki, kraljevski i religijski likovi rade na Antartici, da li su međusobni diplomatski dogovori ili nekakvi pregovori sa ljudima/vrstom koja živi tamo?

Na to pitanje mislioc 21 stoljeća Ljubo nema odgovor.

Antartika, to je baš čudan misteriozni ledeni kontinent. Na Antartiku ne možeš samo tako otići kao turist. Možeš tamo doći ali u sastavu neke veće ili manje znanstvene ili sportske ekspidicije te prije odlaska zatražiti dozvolu od lokalnih vlasti i u čiju bazu ćeš doći i priložiti čitav plan što ćeš tamo raditi, kada i zašto.

TITANXIS

Da, zato i je podrucje sa puno upitnika. Vrhovnici i delegacije cesto idu tamo a sve danas zaracene strane su u normalnim odnosima dolje. Pravi detaljni satelitski prikaz kontinenta isto ne postoji, ili se sakrivaju nekakvi deep projekti ili se netko skriva dolje…možda New Swabia - Neuschwabenland🙃

Twillight

Ako postojiš, ne možeš negirati "Boga", bez obzira kako ga definiraš, Bog je sve što je - kreacija i ti si dio toga.