NLO svjedocanstvo više pilota sa Balkana iz 70-ih i 80-ih godina, ne izgleda baš da su ovi stari piloti u emisiji radi nekakve propagande ili prodaje knjiga🤔

Misak, a s njime i Na rubu znanosti, s pocetnog su skepticizma jako brzo presli u ciste teorije zavjere, neprovjerene informacije i promoviranje dezinformacija. Iskreno, sramota da se takvo sto nalazi na drzavnoj televiziji.

Fico odavno je sa u kurac… i to sto kazes, nema sta raditi na drzavnoj televiziji sa takvim neprovjerenim materijalom.

Meni su ove teorije smijeh 😁 zamisli da napravis milijarde i milijarde kilometara, imas tech za tako nesto, napredna si civilizacija i onda dodes do relativno primitivne civilizacije (niti prvi stupanj) na drugom planetu i skrivas se. Skrivas se, letis okolo, svjetlis po kucama, ljudi te slikaju

chono i javljaš se samo Amerikancima😂😂, teleportiraš krave po teksasu.

Mogu razumjeti da dođu i skeniraju nas, proučavaju sa dronovima i slično, mogu razumjeti i da poneki drone padne i od toga razvijemo neku tehnologiju, mogu razumjeti i to da se to čuva u tajnosti, ali razumjeti likove koji vjeruju u ravnu zemlju i vanzemaljce i matrix istovremeno, ne mogu

Fico

Ok što se tice emisije kroz godine ali postavljeno je pitanje šta se konkretno misli o ovim slucajevima i svjedocenjima ovih vojnih pilota, dali su u pitanju prodaje necijih knjiga, propaganda, celebrity status ili ih je HRT platio da pricaju price?

@herc

Sorry kaj ti temu pretvaram u sprdačinu i komediju ali kad su mali zeleni I općenito NLO-i u pitanju tad se volim našaliti na tu temu. Nekoć mi to bilo sve interesantno a vjerovao sam još i prije tog i u djeda mraza pa je ispalo da on nije djed ni star već mlad čovjek poput James Bonda koji ne stari.

a sada evo još jedne epizode Prijeteće invazije nevidljivog entiteta iliti ga PINE Part II.😀

ubrzo se FFA kapetanu javlja "nevidljivi zeleni" na desktop računalo tekstualnom porukom nakon što ga je kapetan počeo ignorirat. (UPOZORENJE! KAPETANE IMATE 5 MIN. DA SE PREDATE)

stitrek

Sad si me podsjetio na jedan davno odgledani film kad sam ugledao ovog dugačkog pokraj malca. Ne znam kak se film zove a bio mi je fenomenalan ZF. Radilo se o tim vanzemaljcima također visoki koji su kao stvorili čovjeka i bili su naši Bogovi. U nekom trenutku su ponovo posjetili Zemlju i pokazali sav proces stvaranja i sve tajne svemira i čovječanstva tom glavnom liku u filmu. Mislim da su ga na kraju odveli nazad kući ili je to drugi film sa sličnom tematikom ali ovaj prvi dio koji sam ti napisao je film o kojem mislim.

Ne znam jel ti poznato tak nešto?

TITANXIS

Uhh teško, 90-ih sam uglavnom gledao X -Files i jos nisam pogledao klasike kao E.T. i Close Encounters of the Third Kind😁

stitrek

Nije bilo baš tak davno, bilo je ipak u ovom mileniju. Meni je pojam davno i ono kaj je bilo prije 5 g.😀

stitrek

Zna on puno toga ali su mu se svi podaci ispomješali u svojem softweru da na kraju ja njemu moram reći odgovor😀

Poštovani zastupniče @TITANXIS,

ja sam uvijek za sprdačinu i komediju! Naime, zato sam i otvorio temu! Ionako smo danas stalno okruženi lošim vijestima, pa zašto da se nekada  i ne nasmijemo?!

Iako, ne treba sve u vezi UFO-a shvatiti baš neozbiljno. Name:

https://www.cbsnews.com/news/u-s-tracking-650-potential-ufos/

Ja čak razmišljam da predsjedavajućima pustim prijedlog o izmjereni zakona na ovu temu i da malo proširimo horizonte. Da promijenim ime teme i sašijem drugu sliku, da ne budemo isključivo vezani za UFO. Uskoro budem tražio stanku od 10 min, pa Vam kažem više na izlaganju.

Ovak, da ne zvučim koda sam lizal stitrekove žabe pa imam halucinacije od njih... 2009-te mislim da je bil svibanj, digli me za vikend da radim. Kupili si kolega i ja jedan Pan od dvije litre, takozvanu "bambuču". Piva nije imala nikakav učinak jer tek jedan gutljaj popil, tak da nije do alkohola...
              I kad smo bili vani navečer ispred firme ugledali smo tri bijela okrugla svjetla kak se spuštaju. Kasnije shvatili da vidimo donji dio tog objekta. Kad je... "to" ušlo u svjetlosno zagađenje grada skužili smo da je trokutastog oblika i jako tanki. Na kraju još letjelica napravila "aileron roll" ili ti ga pobjednički vir. Pogledam kolegu, a on izgovori: "kako Pan rastura". Dogovorili se ako bude na vijestima, na portalima da i mi posvjedočimo. I dal da javimo policiji? Al je dosta bila sprdnja drugih kolega na račun našeg događaja. Ja bi rekel da smo vidli nekaj ovozemaljskog, ono, top secret deep state shit! Moj brat mi rekel ovak, kad napraviš nekaj novoga kak da to testiraš nego da izazoveš svoju vojsku?
              Tu je link približno kak je ta letjelica izgledala

https://www.nzherald.co.nz/world/conspiracy-theorists-claim-to-spot-a-black-triangle-ufo-over-russia/OVXNH3ENSSTJSYZHICWR3WNWDM/

Nekad si mislim da sjedim negde na klupici i da mi svako od vas dojde na tu klupicu, da bi vam zvučal ko Forest Gump...

klinjo ja kad bi rekao da sam u sred bijelog i vedrog dana vidio ogromnu bijelu letjelicu oblika i veličine brodova iz Star Treka(oblik je diskutabilan) okomito na položaj zemlje, dakle 90⁰ od horizontale i da tad nije bilo smartphone i dok sam utrčao u kuću po kameru nigdje ništa. Tako da šutim godinama i sve sam si objasnio tako da sam di rekao da je to bio avion, iako nije sigurno bio avion. 😂

EDIT: samo da pojasnim da sam u to buljio bar 3 minute, nissm bio pijan, letjelica se nije nepredvidljivo kretala, niti svjetlucala nije bila oblika aviona, balona i sl i to me najviše smeta u racionalnom objašnjenju šta je to moglo biti. A ove male brze letjelice su vjerojatno dronovi

somethingwrong pa to si i ja mislim... Ja vjerujem da za sve postoji razumno objašnjenje. Ovaj "Tic Tac" UFO rekel bi da je ovozemaljska tvorevina. Jer ima ko male antenice.

Ja sam kao klinac, možda nekih 12-13 godina, bio vani na dvorištu po noći išel sam pesima dat jest i pit.

Bilo je ljeto, taman negdje oko suza svetog lovre tak da se pogled dizao svako malo da se ulovi potencijalno koji meteor u izgaranju.

E i stojim nasred dvorišta, pogledam točno iznad sebe i vidim nebo, ništa čudno, ali kak sam nastavio gledat okrenut prema sjeverozapadu, iznad mene je prošlo nešto ogromno i ovalno baš očigledno skrivajući skoro pola vidokruga zvjezda na nebu, a oko toga je bilo blijedo, skoro pa nevidljivo plavkasto svijetlo.

I prošlo je relativno sporo baš u smjeru sjeverozapada. Kad sam spustio pogled da popratim dalje, jednostavno se izgubilo u svjetlosnom zagađenju mog dvorišta.

Ne znam kaj je to bilo i ne mislim razbijat glavu teorijama, ali volio bih čuti neko konvencionalno objašnjenje.