4mal

Balkan UFO kanal je sasvim solidan, pogotovo za pocetnike koji tek ulaze u istraživanje raznih fenomena. Covjek dobro prezentira teme i ima kvalitetnu dozu skepticnosti👍

4mal

Kao što stitrek veli solidan je i zanimljiv kanal za početnike da te uvede u te stvari ali ne toliko sa znanstvenog aspekta već same misterije ili legende i po tome je ovako zanimljivo pogledati.

Ne pratim ga više jer dosadi nakon nekog vremena ali svaka čast na održavanju takvog kanala i njegovom tempu.

herc

Pohvale za naslovnu sliku, sad mi je tek sjela u glavu a vidio sam je isti dan kada si otvorio temu.

Prijeteća invazija nevidljivog entiteta (1 epizoda)

NLO svjedocanstvo više pilota sa Balkana iz 70-ih i 80-ih godina, ne izgleda baš da su ovi stari piloti u emisiji radi nekakve propagande ili prodaje knjiga🤔

Misak, a s njime i Na rubu znanosti, s pocetnog su skepticizma jako brzo presli u ciste teorije zavjere, neprovjerene informacije i promoviranje dezinformacija. Iskreno, sramota da se takvo sto nalazi na drzavnoj televiziji.

Fico odavno je sa u kurac… i to sto kazes, nema sta raditi na drzavnoj televiziji sa takvim neprovjerenim materijalom.

Meni su ove teorije smijeh 😁 zamisli da napravis milijarde i milijarde kilometara, imas tech za tako nesto, napredna si civilizacija i onda dodes do relativno primitivne civilizacije (niti prvi stupanj) na drugom planetu i skrivas se. Skrivas se, letis okolo, svjetlis po kucama, ljudi te slikaju

chono i javljaš se samo Amerikancima😂😂, teleportiraš krave po teksasu.

Mogu razumjeti da dođu i skeniraju nas, proučavaju sa dronovima i slično, mogu razumjeti i da poneki drone padne i od toga razvijemo neku tehnologiju, mogu razumjeti i to da se to čuva u tajnosti, ali razumjeti likove koji vjeruju u ravnu zemlju i vanzemaljce i matrix istovremeno, ne mogu

Fico

Ok što se tice emisije kroz godine ali postavljeno je pitanje šta se konkretno misli o ovim slucajevima i svjedocenjima ovih vojnih pilota, dali su u pitanju prodaje necijih knjiga, propaganda, celebrity status ili ih je HRT platio da pricaju price?

@herc

Sorry kaj ti temu pretvaram u sprdačinu i komediju ali kad su mali zeleni I općenito NLO-i u pitanju tad se volim našaliti na tu temu. Nekoć mi to bilo sve interesantno a vjerovao sam još i prije tog i u djeda mraza pa je ispalo da on nije djed ni star već mlad čovjek poput James Bonda koji ne stari.

a sada evo još jedne epizode Prijeteće invazije nevidljivog entiteta iliti ga PINE Part II.😀

ubrzo se FFA kapetanu javlja "nevidljivi zeleni" na desktop računalo tekstualnom porukom nakon što ga je kapetan počeo ignorirat. (UPOZORENJE! KAPETANE IMATE 5 MIN. DA SE PREDATE)

stitrek

Sad si me podsjetio na jedan davno odgledani film kad sam ugledao ovog dugačkog pokraj malca. Ne znam kak se film zove a bio mi je fenomenalan ZF. Radilo se o tim vanzemaljcima također visoki koji su kao stvorili čovjeka i bili su naši Bogovi. U nekom trenutku su ponovo posjetili Zemlju i pokazali sav proces stvaranja i sve tajne svemira i čovječanstva tom glavnom liku u filmu. Mislim da su ga na kraju odveli nazad kući ili je to drugi film sa sličnom tematikom ali ovaj prvi dio koji sam ti napisao je film o kojem mislim.

Ne znam jel ti poznato tak nešto?

TITANXIS

Uhh teško, 90-ih sam uglavnom gledao X -Files i jos nisam pogledao klasike kao E.T. i Close Encounters of the Third Kind😁