wooddiebone

Neil se razumije u Ufologiju kao i ja u programiranje Unreal 5 engina. Ufologija je kompleksna tema i sve više postaje popularna u Pentagonu i javnosti, koji je razlog to ne znamo, dali je financiranje novih ureda, dali je nekakav spin za kontrolu, dali se Pentagon i troslovne agencije fokusiraju na postepeno puštanje novih tehnologija u mainstream, možda priprema mase a možda samo distrakcija. UFO "pojava" je cesto osobno iskustvo i zato ga treba tako i shvacati ili potpuno ignorirati.

stitrek

Neil, kao i većina razuminih ljudi ne zaključuje ništa bez dokaza. Ne priča pizdarije koje nemaju temelja nigdje osim u mašti, pretpostavkama ili možda.

Nigdje ne nagađa kaj bi moglo biti jer ne zna.

I to uredno kaže. Ali ti znaš bolje od njega koji kaže da ne zna ništa 👏👏👏

herc otvaraj. Nadam se da imaš spremljenu neku grafiku

Fenix

Intezivno se radi na tome! Otvaram večeras ili sutra ujutro!

• [deleted]

Pomislio sam da su vanzemaljci napali Ruse, a kad ono jos jedna tema koju bolje da izbjegavam.

stitrek Je citam znastvenike koji imaju puno više saznanja oko ove teme od pop-znanstvenika Neila

I?

Kužio bi da to pričaš da Neil tvrdi da ješto zna o tome, al čovjek je jasno rekao da ne zna ništa.

Zna i moja profa iz srednje puno više o kemiji od mene pa se ne kurči jer meni kemija u životu znači ravno 0 posto.

wooddiebone

Ne kužiš, ja sam nebitan i nebitno je koliko ja znam, ovdje pricamo koliko je Neil u tom UFO istraživanju te koliko Jacques Vallee, oboje su znanstvenici i astronomi. Ako želiš istraživati tu tematiku onda moras citati rad i istraživanja onog znanstvenika/astronoma koji se time bavi, uzeti mišljenje Neila oko UFO kao apsolutno je ogranicavajuce.

stitrek

Pa al ja ne želim istraživati UFO niti uzimam Neilovo mišljenje kao apsolutno jer niti on ne želi istraživati UFO Ha-Ha-HaHa-Ha-HaHa-Ha-Ha

Što se tiče malih zelenih u Bibliji se također spominju bića koja nisu njegova stvorenja prema tome vjerojatnost da oni negdje egzistiraju nije isključena. S druge pak strane znanstvena uporišta su tu labava jer nema dokaza ali također je uvažena teorija o vjerojatnosti da nismo sami u beskonačnom svemiru.

Sumerani su onda krivci hehe. Ustvari to pitanje dal smo sami postoji još prije njih. To je ljudska znatiželja na čije pitanje ne nalazimo nigdje adekvatni odgovor. Preostaje nam da gledamo Zvjezdane staze da saznamo istinu😃

stitrek Ako nemaš ikakva saznanja oko UFO tematike

Imam jedno saznanje koje će se ukazati mojoj ženi večeras.

Samo što neće biti mali zeleni, već će biti druge boje.

TITANXIS

Postoje i teorije o postajanju tehnološki razvijene Atlantis civilizacije koja je doživjela potop zbog katastrofe koju su sami izazvali u sukobu, mi danas smo Atlantis 2.0😁