Pronađen je uređaj (kompjuter) stariji od Isusa, interesanta tehnologija…
FFA Files - UFO tema
Odlično!
Pokretali su ga Doorsi, preteča Windowsa.
Izgleda po ovome da smo mi zaostala civilizacija i sad tek idemo prema onome kaj su naši preci sami sebe sjebali i opet idemo prema samouništenju.
Mislim da to nema veze sa vanzemaljskim već sa nekom zemaljskom civilizacijom koja je doživjela svoj vrhunac i hop, takoreći prek noći se sve sjebalo.
TITANXIS Mislim da to nema veze sa vanzemaljskim već sa nekom zemaljskom civilizacijom koja je doživjela svoj vrhunac i hop, takoreći prek noći se sve sjebalo.
Zemlja je organizam - škola za duše/ljude koja ima svoje cikluse, mi smo blizu kraja našeg ciklusa a izgleda da ih je bilo masu prije nas, piramide su jedan od najcvrscih dokaza a sve je više dokaza da je bio i veliki potop koji je završio zadnji veliki ciklus…mi sada smo digitalni Atlantis 2.0
Kako vam se da….
To je zeka peka
chono Kako vam se da….
Hmmm interesantno…
Timofey Egorov - Russian Cosmonaut Trainer, Yuri-Gagarin Space Centre, Star City, Moscow & General Director of the Association Ecology of the Unknown (AEU).
Prizeman i zanimljiv osvrt na UFO fenomen, ego, svijest i opce stanje covjecanstva.
A predvodnik im je David Bowie. Konačno je ostvaril svoje prijetnje.
Bio-nano tehnologija, senzori…hmmm interesantno.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22163818/
Pomalo radikalan ali zanimljiv video od Švedske doktorice Dr. Ana Mihalcea, ima dosta mikroskopskih snimaka i detalja…
Evo samo što nije počel na NOVA TV film "Dolazak" koji je povezan sa ovom temom.
I ja sam bil jednom paraliziran. Znači to su oni bili. Ma jebo ih pas mater, koristili su moje noge.