Novi State of Play potvrđen za srijedu 31. 1. Potvrđena su dva naslova i dodatna iznenađenja
StarFox_N Judas… Bioshock ima posebno mjesto u mom srcu ali pitanje je koliko je originalne ekipe tu ostalo.
Mene ovo mozda i najvise zanima cisto jer je sam trailer izgledao jako, jako fora. Ociti spiritualni nastavak Bioshocka, ali tocno tako opiceni i mastoviti dizajn mi fali.
Stvarno bih volio da Metro bude ozbiljan VR naslov a ne neki npr. rail shooter.
Ja bih najradije da bude punokrvni Metro, ali VR stvarno lijepo napreduje pa ce se svakako popratiti i nadati uspjehu. 4A Games ima stvarno talentiranu ekipu.
- Uređivano
Fleas 4 jedva cekam, vrhunski popis, sutra bude zanimljivo.
[deleted] Jel moguce da nam napokon dolazi Boku no Pico?!
Evo službeni link
Ce bude Silent Hill 2 remake release date i neki shadow drop vezan za Silent Hill.
Zamisli da shadow dropaju Elden DLC
Ili da kažu, šalili smo se, Factionsi nisu otkazani, štoviše izlaze prekosutra.
Pa onda, Bloodborne Director's cut.
Neki manji traileri poput Resistance 4, Shadow of Colossus 2, inFamous 4 i SoulCalibur 7.
Pred kraj najava novog SF RPG-a Savage starlight.
I za kraj, kupili smo Eidos Montreal i radimo Deu Sex 3 skluzivu za PS5.
Tzereen i one last thing je Remake Killzone2 i Half Life3
inb4 kojima sweep . . .
Tzereen Ili da kažu, šalili smo se, Factionsi nisu otkazani, štoviše izlaze prekosutra.
Pošto sam friško iz prelaska remastera tlou2 i udaram roguelike mode, da Factions izađe, sa onakvim super utegnutim kombatom u TLOU2, internet bi gorio. Ono je na razini kojoj nitko nije niti prismrdio u SP i MP igrama ikad
Šta je sa potpuno novom igrom od Bluepoint gsmes? Koliko znam oni rade na novom IP.
Volio bi vidjeti novi prikaz SH2 remake.
Kak se nabrijavate, a sranje bu ko i uvijek, vecina vec prikazanih igara, neki novi indie i to je to.
renda ako misliš na ove fore sa Bloodborne i Factions , to su šale, svi znamo da nema ništa od toga
Knack prequel.
KNACK 3 BABY GOTYJEEEEE!!!11!1