Evo službeni link
Novi State of Play potvrđen za srijedu 31. 1. Potvrđena su dva naslova i dodatna iznenađenja
Ce bude Silent Hill 2 remake release date i neki shadow drop vezan za Silent Hill.
Zamisli da shadow dropaju Elden DLC
Ili da kažu, šalili smo se, Factionsi nisu otkazani, štoviše izlaze prekosutra.
Pa onda, Bloodborne Director's cut.
Neki manji traileri poput Resistance 4, Shadow of Colossus 2, inFamous 4 i SoulCalibur 7.
Pred kraj najava novog SF RPG-a Savage starlight.
I za kraj, kupili smo Eidos Montreal i radimo Deu Sex 3 skluzivu za PS5.
Tzereen i one last thing je Remake Killzone2 i Half Life3
inb4 kojima sweep . . .
Tzereen Ili da kažu, šalili smo se, Factionsi nisu otkazani, štoviše izlaze prekosutra.
Pošto sam friško iz prelaska remastera tlou2 i udaram roguelike mode, da Factions izađe, sa onakvim super utegnutim kombatom u TLOU2, internet bi gorio. Ono je na razini kojoj nitko nije niti prismrdio u SP i MP igrama ikad
Šta je sa potpuno novom igrom od Bluepoint gsmes? Koliko znam oni rade na novom IP.
Volio bi vidjeti novi prikaz SH2 remake.
Kak se nabrijavate, a sranje bu ko i uvijek, vecina vec prikazanih igara, neki novi indie i to je to.
renda ako misliš na ove fore sa Bloodborne i Factions , to su šale, svi znamo da nema ništa od toga
Knack prequel.
KNACK 3 BABY GOTYJEEEEE!!!11!1
somethingwrong ma ne to, opcenito, uvijek se nadamo necemu i onda nist, potracenih sat vremena.
renda A nijeee, bila su dobra 2 od njih 20
- Uređivano
izvukao sam 2 shorty videa iz Death Stranding analize koju pravim i odgadjam vec duze u ocekivanju DS2 najave