• Gaming Vijesti
  • Novi State of Play potvrđen za srijedu 31. 1. Potvrđena su dva naslova i dodatna iznenađenja

Stellar Blade će razvalit, vidjet ćete.

Valjda bude i pokoje iznenađenje (tipa već spomenuti Elden Ring) , a jebat ću im sve po spisku ako na neki indie isprdak potroše polovicu vremena.

Genesis

Moram se i tome vratiti, igrao sam nekih 3-4 sata i stao zbog nekog razloga 🙁

Artyom i svijet Glukhovskog u VR-u 🤤

Dođi babi

DS2 i SH2 Remake me najviše zanimaju.

Judas… Bioshock ima posebno mjesto u mom srcu ali pitanje je koliko je originalne ekipe tu ostalo.

Mislim da će teško dostići onu kvalitetu.

Veterani Bungieja s Concorde. Ne zvuči loše. Mislim da kronično nedostaje dobrih FPS-a ali mislim isto kao u odlomku iznad.

PSVR me stvarno zanima ali GT7 mi nije dovoljan razlog za kupnju.

Čitam da je Blood&Truth odličan VR naslov, Horizon dosta dobar ali i to mi je nedovoljno.

Stvarno bih volio da Metro bude ozbiljan VR naslov a ne neki npr. rail shooter.

Kada bi se kroz još godinu ili dvije skupilo barem desetak igara koje vrijedi odigrati vjerujem da bih kupio VR.

DS2 sigurno zanima, također i Concorde, ono dajte SF igara da su dobre, pa makar i MP(di je Killzone Guerilllaaaaa? Di je Resistanceeee?)

Mislim da Stellar Blade će dobiti ili kratki promo trailer ili ništa jer je već par puta pokazan. EDIT: vidio tek kasnije tweet da će biti extended gameplay

Mogao bi uletiti teaser za nove igre od Naughty doga , Santa Monice ili Guerille, možda Marathon ?

DS2 me zanima najviše svakako, Judas isto.

Ako kojim čudom najave Bloodborne 60FPS, remaster ili remake, izgorit će internet.

E da, ne bih se čudio da najave da Sea of Thieves i još neka Xbox igra dolaze na PS. 😃

Flipper O daaa… Fico me baš nabrijao s onim Sea of Thieves postovima.

Volio bih da to dođe na PS.

StarFox_N Judas… Bioshock ima posebno mjesto u mom srcu ali pitanje je koliko je originalne ekipe tu ostalo.

Mene ovo mozda i najvise zanima cisto jer je sam trailer izgledao jako, jako fora. Ociti spiritualni nastavak Bioshocka, ali tocno tako opiceni i mastoviti dizajn mi fali.

Stvarno bih volio da Metro bude ozbiljan VR naslov a ne neki npr. rail shooter.

Ja bih najradije da bude punokrvni Metro, ali VR stvarno lijepo napreduje pa ce se svakako popratiti i nadati uspjehu. 4A Games ima stvarno talentiranu ekipu.

Bloodborne dlc

Izgleda da dolazi ps5 patch

Fleas 4 jedva cekam, vrhunski popis, sutra bude zanimljivo.

Evo službeni link

Ce bude Silent Hill 2 remake release date i neki shadow drop vezan za Silent Hill.

Ili da kažu, šalili smo se, Factionsi nisu otkazani, štoviše izlaze prekosutra.

Pa onda, Bloodborne Director's cut.

Neki manji traileri poput Resistance 4, Shadow of Colossus 2, inFamous 4 i SoulCalibur 7.

Pred kraj najava novog SF RPG-a Savage starlight.

I za kraj, kupili smo Eidos Montreal i radimo Deu Sex 3 skluzivu za PS5.

inb4 kojima sweep . . .