stitrek fensisuperstar Apsolutno procitaj pocetak mog posta "treba otic u servis natrag" znaci da mu obave reklamaciju i detaljnije testiranje za otkrivanje kvara ili povrat novca.
stitrek fensisuperstar Ako filozofiraju i izmotavaju se, reces da hoces povrat novca i neka odnese nekome u fušu tko ima vremena da se posveti kako treba, taj ce mu i objasniti neke stvari pa ce uz to i nauciti nešto, win-win👍
fensisuperstar stitrek realno treba probati sa jednim stickom i onda drugim stickom pojedinačno i probat sa drugim kitom. a to vjv nisu radili u servisu.
Torgue oxi jesi iz zagreba ili blizu? Imam feeling da čitam ovo već dva mjeseca. I know a guy. Zagreb. Imao sam ih prije, ali oko studenog sam ih počeo dobivat skoro svakodnevno Fenix slažem se. Ja bi rado i da čujemo tko je radio servis da znao zaobići ADM Računala prayer Nadam se da su mu taj “pokvareni” SSD vratili jer ovo sve smrdi. Je, vraćen je.
Zero Mislim da sam vidio upozrenja na hednom drugom mjestu glede njihovog servisa, ali po pitanju cijena bi trebali biti i dalje okej. Ja sam isto prije dosta toga nabavio od njih i srećom ništa nije trebalo reklamirati ili popravljati.
fensisuperstar Zero Nemaju uopće ok cijene. Al bojkotiram ih iz drugih razloga. frendica je uzela PC kod njih čitav, ali ne kao gotovo kučište već naručeno u komponentama i da samo slože. Stavili su naljepnicu na kučište i rekli joj da gubi garanciju na konfu ako skine 🙂
stitrek fensisuperstar Ista stvar i sa Links PC-em, imam jednog sa naljepnicama na obje strane bocnih stranica.
Torgue chono Memtest mi je prije odlaska na servis bio u redu, ali ga budem isprobao opet u varijantama jedan i dva sticka. Nisam isprobao u Win 11, ali u Safe Modu nisam imao rušenja nakon instalacije Win 10. Imaš li neke preporuke za alat?
stitrek Torgue Memtest ponekad prođe test a opet se sistem ruši, najbolja solucija za testiranje Rama je da eliminiraš jednu po jednu plocicu stavljajuci zamjenu.
chono Torgue https://www.hirensbootcd.org/hbcd-v152/ A za stress test neznam sta je trenutno u diru, ali sve mozes kroz trial ili cracknut. Sto se tice swappanja RAMa, da to je donekle pokazatelj, ako nije mbo ili cpu problem koji se moze kodovima manifestirat kao ram issue
Torgue Imam danas dost slobodnog vremena pa sam krenuo s testiranjem kompa. Sad sam dovršio testiranje oba sticka RAM-a i testmem5 kaže da je ok: Budem poslije probao solo stickove zatim ostale komponente.
chono Torgue mem test raditi prije boota, ovako vec imas alociranu memoriju. Zato sam i predlozio hirens alate i memtest koji je tamo. Bootas sa sticka i testiras cjelokupni RAM prije bootanja samih wimdowsa
Heat chono Već je to napravio. Svi overklokeri koriste Testmem5 jer je jednostavno bolji od memtesta, pronađe greške za raliku od memtesta.