Zero mnogi ce ostat razocarani sa ps5 pro u ovakvim igrama, ali ok, neka sami iskuse ono o cemu pisem 🤣

Ja ću igrati na XSX preko Game Passa, a što je najtužnije radije bi igrao na PS zbog gamepada i Proa. Hohohoh.

Super, igrat ću na XSX - Game Pass.

chono

Čitao sam da Path Tracing bude dostupan tek za par dana kada igra izađe za sve (valjda da ga popeglati još koliko mogu). Igra će izgledati još i bolje tada 😎

Meni drago što sam u više recenzija pronašao usporedbu s Dishonoredom jer obožavam taj serijal. Indija ću polako igrati, samo da do tada završim Dragon Age kojeg neću nikada završiti jer sve čistim. 🙁

Čekam ps5 verziju, nadam se s nekim steelbookom. Od prvog prikaza nisam ni sumnjao u Machine Games. Jedva čekam.

Giphy - indiana jones gun GIF

Kao sto rekoh, sys requirements su tu samo da jesu, 2080ti vrti igru nativno 1440p bez jebemti

All in all, Indiana Jones and the Great Circle runs incredibly well on the PC. A lot of GPUs will be able to run it with over 60FPS at both Native 1080p and 1440p. And, thanks to DLSS 3, NVIDIA RTX40 series owners can enjoy it with over 140FPS at 4K/Supreme with DLAA and Frame Generation. Oh, and the game does not suffer from any shader compilation or traversal stutters. This is a silky smooth game.

Jel se može isključiti RT? Pitam za Sterloka.

Zero

On ima skriptu na kompu koja override-a sve postavke RT-a na OFF automatski u svim igrama.

chono

Malo je ipak rano to uzeti ozbiljno s obzirom koliko malo recenzija ima

chono Tako da opet, za najbolje iskustvo igranja je PC, a ne konzola

Upravo suprotno - konzole su uvijek pružale najbolje iskustvo igranja, a PC najkvalitetnije. Meni je najbolje iskustvo kad pokrenem igru bez razmišljanja o postavkama, driverima, grafičkoj, procesoru i kad me zaboli za išta osim za igru. Ako je developer ukenjao tehničku stranu igre onda je to do njega, a ne do konzole i do mene.

prayer vise ciljam na to da je igra popeglana za izlazak i da se radi o pravom AAA naslovu

@sandidam da ne idemo u dubioze, ovo je bilo upuceno Zero i odgovor na njegov post. Medutim, ovo sto si opisao je danasnji PC, jedan klik download i optimize i u igri si. Ako je i tehnicki skrsena, da do deva je i cekas na konzoli, dok si na PCu mozes popravit

sandidam

Hm…. Sada sa PRO konzolom; hoće 4k PSSR na 40, hoćeš 4k FSR performance 60, hoćeš 4k PSSR fidelity 30 + VRR unlocked framerate, hoćeš kobasice i grah itd….

doktor1 upravo na to i ciljam, isto je. S obzirom na hardware biras postavke i izvedbu. Kod PCa je to danas jednim klikom, detektira ti konfiguraciju i optimizira za nju

chono

ma detektira mi ku..c Ha-Ha-Ha

PO tim optimizacijama bi sve igro na low Ha-Ha-Ha