Brijac Ma vidio sam to i odmah na wc-u završio 😆

Ovo ti je malo too much, koji je problem ako vrhunski developer ima LGB majicu? Uz to lik izgleda cool, nešto ala divlji Corey Taylor🙂

Za igru ocekujem da bude uspješna i želim studiju sve najbolje u developmentu👍

Mislin da će na kraju Indie biti u najmanju ruku dobra igra kada su uzme u obzir prošlost studia. Iako bi meni bilo puno draže da je u trećem licu na kraju je potez da rade FPS logičan. Iskustvo koje imaju u žanru je pregolemo a prelazak u treće lice ne bi baš bio lagan posao. Odmah bi se vukle usporedbe s Sonyevim "Indijem" koji je dosta visoko podigao ljestvicu žanra pogotovo u animacijama itd. Ako budu kreativni i pogode balans između zagonetki, akcije i istraživanja, bit će to dobro. Naravno moraju pogodit i humor koji je uz Fordovu karizmu jedan od najvažnijih aduta filmova. I baš mi fale igre s WW2 settingom.

5 mjeseci kasnije
5 mjeseci kasnije

Izpolirat ce oni to nevirujem da ce biti PROblema…

Ako se nevaram igra ima target od 60fps i na SeriesS konzoli to neznam kako ce izvest 😅

chono

Bome i ja! Vrtit će se to kako spada na PC.

Znaci sada imam Dragon Age, nakon toga Stalker 2, a onda Indiana Jones. Bome odlična gaming jesen 😁

Deadwalker necemo stici proci stalkera do Indiane, ali ima naslova koliko ces

10 dana kasnije

Damn, ovo izgleda odlicno!

Stigao tek sada pogledati gameplay trailer, igra mi izgleda perfektno. Igrat ce se day one. Šteta sto je MS toliko trom oko marketinga, Sony bi ovako nešto gurao na sva zona.

Probat ću posto imam Gamespass, ali nisam sigurna koliko će mi se svidjeti prvo lice u ovakvom tipu igre.

Indiana Jones and the Emperor's Tomb mi je bila jedna od prvih igara na PS2 i ostala mi je u jako lijepom sjećanju, a i općenito baš volim igre tipa Uncharted i Tomb Raider.

Igra izgleda jako zanimljivo iako me grafika nije nesto oborila s nogu.
    BTW da li sam dobro shvatio da ovo mogu igrati day one samo oni sa GP Ultimate? Mi sa obicnim GPom cemo morati cekati do proljeca?

moschus

Nisam nigdje vidio da se Ultimate uvjetuje? Uzmeš Game Pass Standard i rokaš day 1!