Zero Koliko čitam igra je navodno u izradi još od 2019 tako da bi nas moglo čekati jedna jako fina igra. Radujem se sljedećem tjednu directu 😃

Zero ma neka bude vise combata u igri, samo da nije prebrz.

prayer

Svakako zadnjih nekoliko godina nedostaje igra u stilu Uncharted i Tomb Raider, s obzirom da su Machine Gamesu uskocili pomoci drugi studiji, ovo bi mogla biti vrhunska igra u svim aspektima.

Microsoft napokon uskace sa ip-em dok je u Sonyu duga suša, ovo bi moglo biti veliko osvježenje u svijetu gaminga👍

6 dana kasnije

Steam verzija dostupna za wishlistanje!

Samo meni ovo izgleda preloše ili?

Brijac

Igra izgleda sasvim solidno, još veci hype je zbog toga što dugo nismo imali igru ala Uncharted, ne moze sve bit idealno u najmanjim sitnicama ali ukupno iskustvo ce sigurno biti dobro, MachineGames uz novac Microsofta treba ovo odraditi vrhunski nakon Starfaileda👍

Meni je na prvu jako loše sjelo, dosta drveno i koncpet mi je zvučao jako loše. Sad me zanima kako će to sve skupa izgledat, moglo bi bit zanimljivo ovisno o tome kako slože svijet i interakciju s njim, kako će combat funkcionirat, te općenito dizajn i pacing.

Ovdje malo više pojasne i ima nešto sitno gameplaya više ako netko nije vidio.

Evo @Brijac tebi za dušu Ha-Ha-Ha

member

Ma vidio sam to i odmah na wc-u završio 😆

Al nevezano za to baš loše izgleda (gameplay mislim).

Gameplay je meni osobno odličan, jest da izgleda malo kruto na momente ali cijela ideja i glazba daju baš posebnu atmosferu. Evo jedino što mi se nikako ne sviđa jest ovo iz prvog u treće lice, izgleda dosta neprirodno. Sve ostalo je super. Uživao sam u njihovim Wolfensteinima tako da ću i ovdje. Baš fali first person igara, pogotovo avantura i to kronično, a pošto je igra očito linearna niti ne sumnjam da će ubaciti jako veliku količinu detalja.

Brijac Ma vidio sam to i odmah na wc-u završio 😆

Ovo ti je malo too much, koji je problem ako vrhunski developer ima LGB majicu? Uz to lik izgleda cool, nešto ala divlji Corey Taylor🙂

Za igru ocekujem da bude uspješna i želim studiju sve najbolje u developmentu👍

Mislin da će na kraju Indie biti u najmanju ruku dobra igra kada su uzme u obzir prošlost studia. Iako bi meni bilo puno draže da je u trećem licu na kraju je potez da rade FPS logičan. Iskustvo koje imaju u žanru je pregolemo a prelazak u treće lice ne bi baš bio lagan posao. Odmah bi se vukle usporedbe s Sonyevim "Indijem" koji je dosta visoko podigao ljestvicu žanra pogotovo u animacijama itd. Ako budu kreativni i pogode balans između zagonetki, akcije i istraživanja, bit će to dobro. Naravno moraju pogodit i humor koji je uz Fordovu karizmu jedan od najvažnijih aduta filmova. I baš mi fale igre s WW2 settingom.

5 mjeseci kasnije
        5 mjeseci kasnije

Izpolirat ce oni to nevirujem da ce biti PROblema…

Ako se nevaram igra ima target od 60fps i na SeriesS konzoli to neznam kako ce izvest 😅