Brijac

Igra izgleda sasvim solidno, još veci hype je zbog toga što dugo nismo imali igru ala Uncharted, ne moze sve bit idealno u najmanjim sitnicama ali ukupno iskustvo ce sigurno biti dobro, MachineGames uz novac Microsofta treba ovo odraditi vrhunski nakon Starfaileda👍

Meni je na prvu jako loše sjelo, dosta drveno i koncpet mi je zvučao jako loše. Sad me zanima kako će to sve skupa izgledat, moglo bi bit zanimljivo ovisno o tome kako slože svijet i interakciju s njim, kako će combat funkcionirat, te općenito dizajn i pacing.

Ovdje malo više pojasne i ima nešto sitno gameplaya više ako netko nije vidio.

Evo @Brijac tebi za dušu Ha-Ha-Ha

member

Ma vidio sam to i odmah na wc-u završio 😆

Al nevezano za to baš loše izgleda (gameplay mislim).

Gameplay je meni osobno odličan, jest da izgleda malo kruto na momente ali cijela ideja i glazba daju baš posebnu atmosferu. Evo jedino što mi se nikako ne sviđa jest ovo iz prvog u treće lice, izgleda dosta neprirodno. Sve ostalo je super. Uživao sam u njihovim Wolfensteinima tako da ću i ovdje. Baš fali first person igara, pogotovo avantura i to kronično, a pošto je igra očito linearna niti ne sumnjam da će ubaciti jako veliku količinu detalja.

Brijac Ma vidio sam to i odmah na wc-u završio 😆

Ovo ti je malo too much, koji je problem ako vrhunski developer ima LGB majicu? Uz to lik izgleda cool, nešto ala divlji Corey Taylor🙂

Za igru ocekujem da bude uspješna i želim studiju sve najbolje u developmentu👍

Mislin da će na kraju Indie biti u najmanju ruku dobra igra kada su uzme u obzir prošlost studia. Iako bi meni bilo puno draže da je u trećem licu na kraju je potez da rade FPS logičan. Iskustvo koje imaju u žanru je pregolemo a prelazak u treće lice ne bi baš bio lagan posao. Odmah bi se vukle usporedbe s Sonyevim "Indijem" koji je dosta visoko podigao ljestvicu žanra pogotovo u animacijama itd. Ako budu kreativni i pogode balans između zagonetki, akcije i istraživanja, bit će to dobro. Naravno moraju pogodit i humor koji je uz Fordovu karizmu jedan od najvažnijih aduta filmova. I baš mi fale igre s WW2 settingom.

5 mjeseci kasnije
      5 mjeseci kasnije

Izpolirat ce oni to nevirujem da ce biti PROblema…

Ako se nevaram igra ima target od 60fps i na SeriesS konzoli to neznam kako ce izvest 😅

chono

Bome i ja! Vrtit će se to kako spada na PC.

Znaci sada imam Dragon Age, nakon toga Stalker 2, a onda Indiana Jones. Bome odlična gaming jesen 😁

Deadwalker necemo stici proci stalkera do Indiane, ali ima naslova koliko ces

10 dana kasnije

Damn, ovo izgleda odlicno!