Indiana Jones and the Great Circle
Nadam se Uncharedu u Indiana Jones svijetu. Valjda neće zajebati.
Mogli bi skuhat priču da je Nathan neki rođo od Indiane pa da idu skupa pljačkat starine ali kao rivali ko će prije do blaga u nekoj humorističnoj atmosferi. Za takvog nekaj bih i novu konzolu išel kupit.
chono Mislim da možeš zaboraviti da ćeš dobiti nešto nalik starim TR-ovima, odnosno da bude veći naglasak na istraživanju, platformingu i zagonetkama. Teško da bi to danas dobro prošlo, a dodatni dokaz za to je i zadnja Tomb Raider trilogija, koja je dizajnom prilagođenija Uncharted formuli.
Ja osobno bih volio vidjeti barem vozila u igri, džipove, vodene skutere, motore i tako to. Vozila su nešto što je izostalo u novoj trilogiji Tomb Raidera, a bilo ih je u zadnjim Unchartedima. I nadam se nekom polulinearnom dizajnu, neki balans između otvorenog svijeta i zanimljivog dizajna zatvorenih levela. Napucavanje i akcija bi trebali biti zabavni, a ne šlampavi. Pa evo, očekivanja su na stolu. Iznenadite nas.
Svakako zadnjih nekoliko godina nedostaje igra u stilu Uncharted i Tomb Raider, s obzirom da su Machine Gamesu uskocili pomoci drugi studiji, ovo bi mogla biti vrhunska igra u svim aspektima.
Microsoft napokon uskace sa ip-em dok je u Sonyu duga suša, ovo bi moglo biti veliko osvježenje u svijetu gaminga
Steam verzija dostupna za wishlistanje!
- Uređivano
Samo meni ovo izgleda preloše ili?
- Uređivano
Meni je na prvu jako loše sjelo, dosta drveno i koncpet mi je zvučao jako loše. Sad me zanima kako će to sve skupa izgledat, moglo bi bit zanimljivo ovisno o tome kako slože svijet i interakciju s njim, kako će combat funkcionirat, te općenito dizajn i pacing.
Ovdje malo više pojasne i ima nešto sitno gameplaya više ako netko nije vidio.
Evo @Brijac tebi za dušu
Gameplay je meni osobno odličan, jest da izgleda malo kruto na momente ali cijela ideja i glazba daju baš posebnu atmosferu. Evo jedino što mi se nikako ne sviđa jest ovo iz prvog u treće lice, izgleda dosta neprirodno. Sve ostalo je super. Uživao sam u njihovim Wolfensteinima tako da ću i ovdje. Baš fali first person igara, pogotovo avantura i to kronično, a pošto je igra očito linearna niti ne sumnjam da će ubaciti jako veliku količinu detalja.