- Uređivano
Igra je poprilično drugačija od onoga što je mislim većina očekivala (čitaj: Uncharted s Indie licencom).
Barem za sada u prvih 3 i pol sata što sam uspio odigrati, većina gameplaya je istraživanje levela, traženje leadova na glavnom i sporednim questovima uz obilje šuljanja (nešto najbliže skali Hitmana kada bih trebao usporediti - samo ovdje ne ubijaš / napreduješ prema metu(i), nego tražiš leadove na questovima tako da si prerušen veći dio vremena). Pištolj nisam još koristio niti jednom, bič uglavnom za platforming. Riješio i nekakvu prvu mozgalicu, nije bilo nešto naročito izazovno, no u pitanju je bio tek manji quest koji nagrađuje skill bookom pa je bila zanimljiva usputna aktivnost da upotrijebim propuh u glavi.
Same stealh dionice nisu nešto naročito izazovne, npr. ovaj stražar te ne može skužiti ovako usred bijela dana budući da mu nisi direktno na putu, nego eto, malo iznad glave
Prerušavanja funkcioniraju po defaultu (sada npr. imam odijelo svećenika pa većina NPC-eva pretpostavi da sam dio Vatikana), jedino treba izbjegavati kapetane koji te kao odmah skuže te postoje zone gdje ne smiješ ići pa i krinka ne pomogne.
Inače je produkcijski igra sam vrh - dok krenu animacije, kao da gledaš Indie film uz savršeno pogođenu glazbu i nenadjebivu Indie atmosferu.
Uglavnom, gušti. Jedva čekam bozicne blagdane jer sada jedva stignem nešto igrati. Evo još par screenova: