- Uređivano
PlayStation Portal streama puno zahtjevnije igre nego što Wii U gamepad može i prožvakati. :/
PlayStation Portal streama puno zahtjevnije igre nego što Wii U gamepad može i prožvakati. :/
Playstation Portal ima svoju svrhu i za tu svrhu i za te pare je odličan uređaj.
Najveći problem je što ljudi tu svrhu ne mogu prihvatiti i žele da je ovo konzola. Ovo nije konzola. Ovo je dodatak za PS5.
Od 1.1. ove godine HAKOM je je omogucio da useri mogu kostit druge proizvođače rutera/mesha osim standarnih od ISP-a, tako da tko misli kupit Portal minimalno se traži Wi-Fi 6/5Ghz mreža i preporuka enthernet kabel od CAT 6(500mhz minimalno) 7,8 za zero lag...
Sve informacije sam procitao od usera na redditu...
Preporučaju se Asus, TP-Link,D-Link, Fritz, Arcadyan (T-com) je vrlo dobar...
Treba se ako ima tu mogucnost u ruteru ukljucit QSE opciju kao prioritet za PS5 i Portal...
ISP-ov ruter se može stavit u bridge...
Ima zajebacije oko toga ako zeliš imat dojam kao da igras na handheld uređaju i zero lag...
Dakle ako tko zeli igrat na terenu mora imat takve specke inace ce imat lag
ovisno o upload najviše (na kučnoj mrezi nije bitan previše) i dwnl...
Budemo vidjeli kak ce to kod nas fercerat, bacim kratke dojmove za vikend.
Dobili smo ga na recenziju jučer i zasad sam jako zadovoljan. Bio sam spreman rovarit po ruteru, jer su mi mreže i struka, ali sve radi out of the box i zasad bez primjetnog delaya
Zapravo me najviše impresioniralo, i morao sak ovdje doć napisat, što sa ženom najnormalnije derem Tekkena "lokalno". Ona je u dnevnoj na konzoli, ja u sobi i input je instantan
Bil' ga preporučio meni kao ocu koji ne može igrati previše, ali recimo da odem na WC i sjednem malo duže i igram? Meni najviše smeta što je LCD, a ne OLED ekran.
Chekirajte ovaj kanal, ima dosta gameplay igri na Portalu