prayer

PlayStation Portal streama puno zahtjevnije igre nego što Wii U gamepad može i prožvakati. :/

Playstation Portal ima svoju svrhu i za tu svrhu i za te pare je odličan uređaj.

Najveći problem je što ljudi tu svrhu ne mogu prihvatiti i žele da je ovo konzola. Ovo nije konzola. Ovo je dodatak za PS5.

mjesec kasnije

Od 1.1. ove godine HAKOM je je omogucio da useri mogu kostit druge proizvođače rutera/mesha osim standarnih od ISP-a, tako da tko misli kupit Portal minimalno se traži Wi-Fi 6/5Ghz mreža i preporuka enthernet kabel od CAT 6(500mhz minimalno) 7,8 za zero lag...

Sve informacije sam procitao od usera na redditu...

Preporučaju se Asus, TP-Link,D-Link, Fritz, Arcadyan (T-com) je vrlo dobar...

Treba se ako ima tu mogucnost u ruteru ukljucit QSE opciju kao prioritet za PS5 i Portal...

ISP-ov ruter se može stavit u bridge...

Ima zajebacije oko toga ako zeliš imat dojam kao da igras na handheld uređaju i zero lag...

Dakle ako tko zeli igrat na terenu mora imat takve specke inace ce imat lag
ovisno o upload najviše (na kučnoj mrezi nije bitan previše) i dwnl...

Budemo vidjeli kak ce to kod nas fercerat, bacim kratke dojmove za vikend.

4mal frend je kupio jos u 11 mj, i zadovoljan je

Dobili smo ga na recenziju jučer i zasad sam jako zadovoljan. Bio sam spreman rovarit po ruteru, jer su mi mreže i struka, ali sve radi out of the box i zasad bez primjetnog delaya

Zapravo me najviše impresioniralo, i morao sak ovdje doć napisat, što sa ženom najnormalnije derem Tekkena "lokalno". Ona je u dnevnoj na konzoli, ja u sobi i input je instantan

Fenix Ja idem sutra po svoj primjerak iza posla, gledam yt kanale gdje se baš vidi gamplay i dosta igri djeluju odlicno na portalu, javi još dojmova 😎

Prika kažem ajde idemo isprobat, nevoljko pristala, kaže koji k je to…i eto sad se navukla. Doduše T8 je fantastičan, ne možeš nego se zarazit

4mal imam ja i nekih primjedbi i napisat ću ih u recenziji, ali konekcija definitivno (zasad) nije jedna od njih

Fenix Probaj kod nekoga na običnim paricama i/ili VDSL-u pošto pretpostavljam da imaš optiku doma? Bilo bi cool kad bi bio u mogućnosti testirati sva tri mobilna operatera ako ima smisla? I na kraju naravno, obavezno moraš barem 5 sekudni u avionu upaliti da se pohvališ Ha-Ha-Ha

Bil' ga preporučio meni kao ocu koji ne može igrati previše, ali recimo da odem na WC i sjednem malo duže i igram? Meni najviše smeta što je LCD, a ne OLED ekran.

prayer testirat cu gdje god se moze i sve mobilne mreze, ali da ima smisla - bas i nema. Niti je namijenjeno takvom igranju niti tehnicki moze funkcinirat osim u iznimnim okolnostima

Fenix

Kužim, radujem se recenziji kako god!

Fenix da moja hoce…svaki dan bi cvijece donosio