Playstation Portal ima svoju svrhu i za tu svrhu i za te pare je odličan uređaj.
Najveći problem je što ljudi tu svrhu ne mogu prihvatiti i žele da je ovo konzola. Ovo nije konzola. Ovo je dodatak za PS5.
Playstation Portal ima svoju svrhu i za tu svrhu i za te pare je odličan uređaj.
Najveći problem je što ljudi tu svrhu ne mogu prihvatiti i žele da je ovo konzola. Ovo nije konzola. Ovo je dodatak za PS5.
Od 1.1. ove godine HAKOM je je omogucio da useri mogu kostit druge proizvođače rutera/mesha osim standarnih od ISP-a, tako da tko misli kupit Portal minimalno se traži Wi-Fi 6/5Ghz mreža i preporuka enthernet kabel od CAT 6(500mhz minimalno) 7,8 za zero lag...
Sve informacije sam procitao od usera na redditu...
Preporučaju se Asus, TP-Link,D-Link, Fritz, Arcadyan (T-com) je vrlo dobar...
Treba se ako ima tu mogucnost u ruteru ukljucit QSE opciju kao prioritet za PS5 i Portal...
ISP-ov ruter se može stavit u bridge...
Ima zajebacije oko toga ako zeliš imat dojam kao da igras na handheld uređaju i zero lag...
Dakle ako tko zeli igrat na terenu mora imat takve specke inace ce imat lag
ovisno o upload najviše (na kučnoj mrezi nije bitan previše) i dwnl...
Budemo vidjeli kak ce to kod nas fercerat, bacim kratke dojmove za vikend.
Dobili smo ga na recenziju jučer i zasad sam jako zadovoljan. Bio sam spreman rovarit po ruteru, jer su mi mreže i struka, ali sve radi out of the box i zasad bez primjetnog delaya
Zapravo me najviše impresioniralo, i morao sak ovdje doć napisat, što sa ženom najnormalnije derem Tekkena "lokalno". Ona je u dnevnoj na konzoli, ja u sobi i input je instantan
Bil' ga preporučio meni kao ocu koji ne može igrati previše, ali recimo da odem na WC i sjednem malo duže i igram? Meni najviše smeta što je LCD, a ne OLED ekran.
Chekirajte ovaj kanal, ima dosta gameplay igri na Portalu
Meni je ekran isto bio top kad sam probao kod kolege. Stvarno brijem da ne bi vidio nikakvu razliku da je OLED.