Mene striktno zanima koji negativni, jer ima i pozitivnih.
PlayStation Portal
- Uređivano
walterppk1 Pa zar nije malo smješno da ni nakon 12 godina nisu mogli napraviti išta slično tome? Iskreno bih radije igrao igru na 480 ili 720 kako spada na toj veličini ekrana nego da mi konstantno štuca i da moram ovisiti o milosti i nemilosti internetske veze? Portal šteka čak i na gigabitnim brzinama pa toiko o tome, malo sramotno da nisu uspjeli matchati HW iz 2012 nakon toliko godina, zar ne?
Di konstantno štuca? LOL
Baš lijepo radi u avionu u videu prikazanom gore, jel. Čudo je kako Wii U igre na gamepadu nisi mogao igrati u avionu bez da si imao konzolu kod sebe, a vidi ovo, na PS Portalu možeš. :/
- Uređivano
walterppk1 Di konstantno štuca? LOL
Baci oko ovdje, tip ima 1000/1000 i final fantasy od svih igri se izvodi katastrofa, a nisu ni ostale igre jako bajne
walterppk1 Baš lijepo radi u avionu u videu prikazanom gore, jel.
Ček ti ozbiljno ideš uzeti za argument video od 5 sekundi streama u avionu? Igra jednanko dobro radi i na LTE dok prestane raditi
walterppk1 Čudo je kako Wii U igre na gamepadu nisi mogao igrati u avionu bez da si imao konzolu kod sebe, a vidi ovo, na PS Portalu možeš. :/
Ček ti zbilja ideš uspoređivati HW iz 2012 kad je generalna brzina interneta bila do 1MB/s sa uređajem koji ima mogućnost se spojiti na 1000x veću konekciju a još pri tome ne raditi kako spada? Što se desi kad ti pukne mreža doma sa Portalom i što se desi sa Wii U? 12 godina i nisu mogli napraviti stabilnu lokalnu konekciju. Da je to uređaj za streamanje Playstation Plus igara ja bih u potpunosti razumio jer bi ovo što sada može bio dodatni benefit, ali stvari su upravo suprotne. A i neda mi se iskreno stobom raspravljati, bolje bi ti možda bilo držati se knjižnice da ne dobiješ bananu i tamo.
- Uređivano
prayer Ček ti ozbiljno ideš uzeti za argument video od 5 sekundi streama u avionu? Igra jednanko dobro radi i na LTE dok prestane raditi
Avion je avion. Daleko od PS5, koristi avionov Wi Fi, pa dela dobro. Ne treba umanjivati ak ti se ne sviđa Portal.
prayer Baci oko ovdje, tip ima 1000/1000 i final fantasy od svih igri se izvodi katastrofa, a nisu ni ostale igre jako bajne
Baci oko ovdje i taj video je u gore u prvom postu :
prayer Ček ti zbilja ideš uspoređivati HW iz 2012 kad je generalna brzina interneta bila do 1MB/s sa uređajem koji ima mogućnost se spojiti na 1000x veću konekciju a još pri tome ne raditi kako spada? Što se desi kad ti pukne mreža doma sa Portalom i što se desi sa Wii U? 12 godina i nisu mogli napraviti stabilnu lokalnu konekciju. Da je to uređaj za streamanje Playstation Plus igara ja bih u potpunosti razumio jer bi ovo što sada može bio dodatni benefit, alinstvari su upravo suprotne. A i neda mi se iskreno stobom raspravljati, bolje bi ti možda bilo držati se knjižnice da ne dobiješ bananu i tamo.
Ti si prvi počeo uspoređivat sa drlogom iz 2012 sa ovim danas. I Wii U gamepad nije mogao da radi bez konzole direktno. Čudo, jel. PS Portal dela. Eto, u videu gore lijepo radi.
walterppk1 Ti si prvi počeo uspoređivat sa drlogom iz 2012 sa ovim danas. Dela kako spada. Eto, u videu gore lijepo radi.
Pogledaj opet video gore i pripazi malo na framerate i vidi koliko štuca na savršenoj mreži, to ti čak i sam review-er govori. Wii U koliko god drlog bio ili ne bio radi bolje nego ovo sa praktički 0 latencije. Možeš se ti fanbojisati sa koliko god altova htio ali to ne umanjuje činjenicu da je ovo generalno loš uređaj pogotovo kad se uzme u obzir koji potencijal ima.
Meni se supruga oduševila ovim gadgetom, pogotovo za odigrati igre koje baš i ne zahtijevaju big screen, njoj drage avanture, top down pucačine, puzzle igre i slično u komforu svoje radne sobe.
- Uređivano
Ne štuca kak ti želiš napuhat. Da štuca kak ti napuhavaš, rekao bi u videu da mu ne valja. Rekao je da radi dobro. E pa to nije baš štucanje. Dal Wii U gamepad radi bez konzole i to kilometrima visoko i daleko? Ne. PS Portal da i onda nemamo tu što uspoređivati. Fanbojisanje, huh? Smgh… :/
Eto, Kotaku voli kenjat po PSu pa su napisali svejedno da ima laga, al nije tako primjetan i isto su koristili gigabitni net. Pa nije baš neko "štucanje", huh.
Switching between games works just as it does on the PS5. Visually demanding games like Spider-Man 2, The Last of Us Part I, and Final Fantasy XVI take a moment to launch, but once they do, they run lickety-split with no discernable lag. (That said, I have gigabit internet and live in a one-bedroom apartment—your mileage may vary.) It’s not a top-spec OLED, but the 8-inch, 1080p LED screen is crisp and vibrant—a noticeable step up from my slightly crusty mid-range TV from several Black Fridays ago. The blacks are velvety and fine textures pop.
https://kotaku.com/playstation-portal-the-kotaku-review-1851015770
- Uređivano
Opet se po starom raspljavljaš kao dijete i selektivno se praviš slijep i gluh kad ti to ne paše pa ću ti to staviti na način iz kojeg se ne možeš izmigoljiti;
- Wii U može igrati igre lokalno, ovo može igrati lokalno.
- Wii U ne treba internet za igrati igre lokalno, ovo treba igre za igrati lokalno.
- Wii U uvijek vrti sve igre savršeno bez ikakve latencije, ovo to ne radi ni u savršenim uvjetima.
Zaključak, konzola iz 2012 vrti bolje igre lokalno nego ovo skoro 12 godina kasnije i tu staje rasprava.
- Uređivano
Pa vidim da se striktno držiš onoga videa kojega si stavio i ne mrdaš dalje od njega, jelte. Al čak je taj kojeg ti štuješ rekao da PS Portal dobro radi.
Wii U gamepad NE MOŽE raditi kilometrima daleko od konzole i PS Portalu je to jedna od namjena. Zaključak : Wii U je zastario. Rekoh gore, usporeuješ 480p ekran sa igrama starijim od 10 godina. Dal bi taj bežični modul koji je povezivao konzolu i gamepad mogao prožvakat današnje igre pri 60fps u 1080p, odgovor je verovatno NE.
- Uređivano
walterppk1 Wii U gamepad NE MOŽE raditi kilometrima daleko od konzole
PlayStation Portal ne može streamati igre lokalno jednako dobro kao 12 godina stara konzola. Šah mat.
- Uređivano
PlayStation Portal streama puno zahtjevnije igre nego što Wii U gamepad može i prožvakati. :/
Playstation Portal ima svoju svrhu i za tu svrhu i za te pare je odličan uređaj.
Najveći problem je što ljudi tu svrhu ne mogu prihvatiti i žele da je ovo konzola. Ovo nije konzola. Ovo je dodatak za PS5.
Od 1.1. ove godine HAKOM je je omogucio da useri mogu kostit druge proizvođače rutera/mesha osim standarnih od ISP-a, tako da tko misli kupit Portal minimalno se traži Wi-Fi 6/5Ghz mreža i preporuka enthernet kabel od CAT 6(500mhz minimalno) 7,8 za zero lag...
Sve informacije sam procitao od usera na redditu...
Preporučaju se Asus, TP-Link,D-Link, Fritz, Arcadyan (T-com) je vrlo dobar...
Treba se ako ima tu mogucnost u ruteru ukljucit QSE opciju kao prioritet za PS5 i Portal...
ISP-ov ruter se može stavit u bridge...
Ima zajebacije oko toga ako zeliš imat dojam kao da igras na handheld uređaju i zero lag...
Dakle ako tko zeli igrat na terenu mora imat takve specke inace ce imat lag
ovisno o upload najviše (na kučnoj mrezi nije bitan previše) i dwnl...
Budemo vidjeli kak ce to kod nas fercerat, bacim kratke dojmove za vikend.
Dobili smo ga na recenziju jučer i zasad sam jako zadovoljan. Bio sam spreman rovarit po ruteru, jer su mi mreže i struka, ali sve radi out of the box i zasad bez primjetnog delaya
Zapravo me najviše impresioniralo, i morao sak ovdje doć napisat, što sa ženom najnormalnije derem Tekkena "lokalno". Ona je u dnevnoj na konzoli, ja u sobi i input je instantan