snupi Inače kaj igraš zadnje vrijeme? Ja igram d4 s novim brutalnim dmg whirlwind buildom.
Temu web trgovina
doctorfreak ej, pa malo sam u gužvi zbog prvog posla nakon škole, još se ufuravam, ali kad imam vremena i kad se uspjevam ubacit sestri na plejku igram hitman
Ah, možda ali bila je jako dobra prilika, još su nas pola godine pred kraj došli nekoliko puta vrbovati i nuditi sve i svašta samo da prihvatimo, a nije loše jedino što sam stalno zauzeta jer sam još nova pa moram i ućiti još puno toga. Ma bude to dobro.
Da se s botova vratimo na temu. Nekako sam nasjeo i kliknuo da mi šalje promo newslettere u nadi da će slati popuste. Dnevno po 4-5 mailova šalje toliko da bi trebalo kondom navuć na mobitel, besramni spam na najjače
Ne znam jeste skužili price adjustment opciju. Ako se proizvodu u narednih 30 dana smanji cijena, kliknete i vrate vam razliku
hmmmm
Ma pričalo se o tome i prije. Možeš naći slučajeve gdje i za Aliexpress isto govore.. meni se ništa nije dogodilo tak da nemam primjedbe za sad.
Mislite da je nemoguće da ostali webshopovi ne mogu biti hakirani i vaši podaci kompromitirani?
Ja i dam nekome podatke kartice svaku transakciju moram potvrditi preko mbankarstva..
S druge strane imam jednu vizu koja je samo za web trgovine…i koja ne može u minus…
Pa eto neka dijele…sretno im..
Moja kartica je u većoj ugrozi od moje žene, nego potencijalne internetske krađe.
Revolut jednokratna kartica se ubila za shady webshopove. Iskoristite ju jednom i poništi se.
[deleted]
Brijac kako rjesis onda eventualni povrat?
Koristim ju i ja ali samo za neke sitnice gdje znam da necu radit povrat.