Fenix to je i meni iskakalo neke dane. Jesi uspio ugrabit džabe ili za nikakve novce? Volio bi i ja ugrabit jedan primjerak.

Fenix taman sam oživio stari mob iz mrtvih radi nekih slika koje su mi ostale. Tako da sam spreman 😃

Znači da app u suštini iščitava hardveraj moba. Vjerojatno slično kao Steam za PC

mjesec kasnije

Da potvrdim. Novi account na istom mobu neda popust. Napiše nešto u stilu "Purchase has been made on this device"

Na mom starom mobu je dao popust pa sam drmnuo gimbal za 7,5 eura, al me natjerao da moram potrošit 20€. Koristio sam taj isti novi account.

Usput sam uzeo set ključeva za matice i tak to kaj mi zapravo i treba pa ajde.

Taj gimbal na mom aktualnom mobu košta 133 € i nudi mi popust 47% - cca 70€ me košta.

Na starom mobu me košta 70€ (doslovno isti model, al valjda drugi seller) al sam smanjio na 7,5 €

Sad kad ti stigne pa skužiš da je cijeli od plastike i da ne vrijedi ni tih 7,5 eura.

Zero ima raznih jeftinjoza, ovaj bi trebao bit među boljima. Ali kao i uvijek čekam iskustvo iz prve ruke 😃

Temu je plastičnjača i sve, al ima kvalitetnih mehaničkih tipkovnica ili masažera. Uglavnom ciljam tak neke bolje stvari jeftino.

Jeftine plastične pizdarije koje se masovno kupuju su ionako jeftine uvijek. A često služe kao otpad 😃

Kad smo već kod jeftinog, onaj mini trimer kojeg sam naručio s Temua radi zasad sasvim ok. Nije problem naručiti nešto za par eura kad se uklepaš nekom iz obitelji tko treba još nešto pa bude lakše skupiti tih 20e.

Zero ima jedan romski zlatni trimmer koji se tam pojavljuje. Al nemam potrebe pošto ionak imam džunglu na glavi 😃

Jedini artikl koji mi je relativno loš je neki Dashcam koji sam pikuno još i prije. Samo nisam detaljno pročio niti testirao kako radi. Baš je ona jeftina plastičetina fish eye full HD kamera s lošim LCD ekranom. Ali čak ima kamericu i naprije i nazad Ha-Ha-Ha

mjesec kasnije

Iskočilo mi sad da prodaju i PS5 te navodno nude neki popust (100$?) za nove korisnike. Je li tko provjeravao?🤣 Uskoro bi po onom leaku i Sony bi za BF trebao srezati cijenu PS5 za oko 80 eura, pa ono…

Zero

Taj 100$ popust ti je u nekim kuponima kroz više kupovina, uglavnom kenja. Barem je meni tako bilo.

ThaUrban Na Temu? Ne znam. Od 22.11. do 12.12. bi navodno trebao biti od strane Sonyja snižen za 200 eura, na 400 eura.

Zero
              E to pitam.
              Učinilo mi se da si par dana ranije napisao od 20.11.
              Tenks

4 mjeseci kasnije