Brijac Navodno za nove korisnike oko 8€ mehanička tipkovnica: https://share.temu.com/QB9Ni8z9WoA Treba otići na ovaj link na mobu na kojem nije već nije korišten temu, registrirat se itd, ubacit u košaricu i unijet ovaj kod: tad10426 Ako vam kaže da je 10€ minimalan iznos odete na podršku i tražite da vam skinu limit.
snupi Brijac Kako to mislite? Išla sam preko ovog vašeg linka što ste stavili ali niste objasnili pa mi je propao kupon jer sam dugo birala što ću kupiti. Zato sam objasnila postupak, ako nije dobro obrišite
doctorfreak snupi Inače kaj igraš zadnje vrijeme? Ja igram d4 s novim brutalnim dmg whirlwind buildom.
prayer snupi Nebitno bio muški, ženski ili vanzemaljski forum. Stavila si svoj affiliate link kao poveznicu da zaradiš pare na tuđim klikovima. Ljudi nisu rođeni jučer, da si fino napisala ovo je moj affiliate link i da ću dobiti par centi ako kliknete na moj profil nitko nebi riječ zucnuo, ovako je sve odrađeno u bad faith i takve pizdarije ti nitko neće gutati bez obzira na spol ili platformu.
snupi doctorfreak 🙃 ej, pa malo sam u gužvi zbog prvog posla nakon škole, još se ufuravam, ali kad imam vremena i kad se uspjevam ubacit sestri na plejku igram hitman
snupi Ah, možda 🙂 ali bila je jako dobra prilika, još su nas pola godine pred kraj došli nekoliko puta vrbovati i nuditi sve i svašta samo da prihvatimo, a nije loše jedino što sam stalno zauzeta jer sam još nova pa moram i ućiti još puno toga. Ma bude to dobro.
Fenix Da se s botova vratimo na temu. Nekako sam nasjeo i kliknuo da mi šalje promo newslettere u nadi da će slati popuste. Dnevno po 4-5 mailova šalje toliko da bi trebalo kondom navuć na mobitel, besramni spam na najjače
Fenix Ne znam jeste skužili price adjustment opciju. Ako se proizvodu u narednih 30 dana smanji cijena, kliknete i vrate vam razliku
Brijac Ma pričalo se o tome i prije. Možeš naći slučajeve gdje i za Aliexpress isto govore.. meni se ništa nije dogodilo tak da nemam primjedbe za sad.
foggy Mislite da je nemoguće da ostali webshopovi ne mogu biti hakirani i vaši podaci kompromitirani?
Genesis foggy nisam kupovao sa random webshopova u zadnjih x godina, jedini webshop odakle sam kupovao je bio amazon 😃 vjerujem da i oni imaju neke propuste ili moje podatke al nekako njima najvise vjerujem
doctorfreak Ja i dam nekome podatke kartice svaku transakciju moram potvrditi preko mbankarstva.. S druge strane imam jednu vizu koja je samo za web trgovine…i koja ne može u minus… Pa eto neka dijele…sretno im..