13 Sentinels: Aegis Rim (PS4)
Nova Vanillaware igra djeluje kao 2 zasebno razvijane igre nabrzinu spojene u jednu cjelinu. Story mod koji se igra kao avantura ima zanimljivu priču razdvojenu na 13 likova čije se radnje svako malo isprepliću i jedan od njaljepših 2d artova koje sam vidio u nekoj igri. Combat mod koji se igra kao strategija je ružan, dosadan i prelagan. Šteta da je ispalo tako. Nakon godina razvoja očekivao sam još jedan Odin Sphere, a to nisam dobio.Igra bi vjerojatno bila bolja da su se fokusirali na prvi dio u kojeg je očito uloženo puno više truda, ali čak i ovako je priča dovoljno dobar razlog za odigrat ovaj naslov.
8/10
Code Vein (PS4)
Osrednja souls igra u kojoj je vjerojatno najbolji element detaljni kreator likova. Borba je dosadna, bossevi su lagani, a obični protivnici jako repetitivni. Dizajn lokacija je među najgorima u žanru ako ne i šire. Jedna lokacija izgleda kao da su uzeli modele iz anor londa, maknuli sve teksture i to izmiješali toliko da nema nikakvog smisla i da se je skoro nemoguće snać čak i uz mapu. Dinamiku igre stalno prekida priča koja i nije toliko loša, ali nakon što po trideseti put prekine gameplay da bi morao polagano hodat kroz nečije sjećanje jednostavno ju više nemam volje pratit. Mislim da o kvaliteti igre dovoljno govori to da čak i ako imam complete edition, nisam ni taknuo dlc niti imam namjeru.
6,5/10