AbelKOsMos Ah, secam se kad sam se zakucao za ps1 i oprasio trilogiju tamo...secam se da sam uzivao kao mala beba.
Nisam nikad oprasio ove za ps2....ali za sve postoji trenutak.
Ja sam prije jedno 10 godina skinuo pirat PS1 trilogiju da isprobam samo kakva je, da ne bacam 500kn na original. I znam da me je prvih sat dva u svakoj igri trilogije raspametilo. Nažalost, kad je stigao original, nikako igre nisu stigle na red, jednostavno je previše novih igara stizalo 🙁
danko-b Mene uvijek zanimala arc the kad za ps2, a sjecam se da je u tadsnjem psx u ili gameplay, dobila jako nisku ocjenu, mislim 5 /10 i zato je nisam nikad nabavio, znaci kazes dobra je?
Jako dobra, nepravedno zapostavljena. Muzika je meni osobno vrh, neko čudno dijete Chrono Crossa i Final fantasya (govorim o PS1 eri FF).
Grafički se još uvijek odlično drži i ne pate ti oči.
Borbe su na poteze, klasika, vrlo dobro odrađene. Priča je odlična, granata na dva glavna lika, gdje se paralelno vode njihove priče (ako si igrao Folklore za PS3, tako je granato). Jedina mana je što nema klasične world mape gdje hodaš i istražuješ i boriš se, nego je mana ta "točkama" gdje su lokacije i klikneš na neku i onda lik ide po mapi i na točkama do odabrane eventualno opali random borbu. Ofc, ako si na xyz lokaciji i opet ju klikneš opet će ti krenut random borba. Malo zastario sustav, ali vrlo dobar.
Moj savjet, apsolutno za odigrati. Na PS4 je mislim £12 samo (oko 100kn) što je pizdarija za 60ak sati odlične igre plus ako skupljaš trofeje, platina je za JRPG relativno jednostavna.