Forever Skies
Jedna klasična igra u moru UE4 kupljenih asseta sa prosječnom pričom i solidnim elementima preživljavanja. Tek sam zagrebao površinu i za sada me drži igrati dalje. Ideja i cijeli koncept igre su zanimljivi, atmosfera divna i kuća putujuća odnosno letjelica koja se nadograđuje te zabavi iznova i iznova. Svašta se da naći kroz pustoš i toksičnu maglu što je poharala zemlju, napredak od svakog POI daje neku nagradu, ako ništa drugo, resurs da kraftaš neki dio koji ti nedostaje.
H.A.C.R 2.0 Anomaly
Eto mene i dalje sa Anomaly modovima. Pronašao sam novi, malo manje brutalniji od GAMMA, ali i dalje ne štedi na tebi. Razlika je većinom u progresu, gdje ti nije ograničeno igrati baš onako kako je developer zamislio, ima više slobode za brže postati stalker kakav si oduvijek želio.
Hello Neighbour
Na trenutke iritantna, ali prilično zabavna igra, kad prokljuviš susjedov mozak. Na ACT2 trenutno i ovakav razvoj događaja stvarno nisam očekivao. Ovo igramo žena i ja.
Still Wakes Deep - Završio
Preporuka od mene tko želi nešto solidnih horor elemenata, linearnu mapu i priču bez ubijanja mase sati. DLC je također dobar.