Trenutno igram;
Dynasty Warriors 9: Empires (PS5) - kao dugogodišnji fan serijala Warriors u kojem imam preko 1000+ sati igre mogu reći da je DW serijal sa šestim nastavkom krenuo nizbrdo, a to ukjlučuje i DW8XL Complete Edition za koji većina tvrdi da je najbolji moderan pa čak i opčenito nastavak u serijalu. Nisam fan nove generacije serijala i smatram ih poprilično lošim Warriors igrama gdje taktika i AI nisu bitni kao u nastavcima DW2-5. (DW1 i DW2 su jedine igre koje nisam igrao) DW9 je pokušao nešto novo, imao je dobar koncept, ideju koja nije dobro izrealizirana i radi o lošem nastavku.
DW9 Empires vraća serijal natrag onome što su bile igre DW2-5, iako se radi o Empires podnaslovu što znači da igra ne prati priču Triju Kraljevstava, već daje mogučnost igraču da sam piše povijest svojim odlukama, te definitivno igra nije za igrače koji nisu odigrali niti jedan ne-Empires naslov iz razloga što je nemoguće pohvatati tko je tko i što zapravo priča i likovi predstavljaju. Za one s predznanjem i znanjem o DW serijalu, DW9 Empires nudi vrlo kvalitetno DW iskustvo temeljeno na devetom nastavku gdje su izbacili loše stvari DW9 i ostavili i dodali dobre kao odličnu Empires mehaniku, kontroliranja pokrajina ili služenja gospodaru, grafiku i modele likova čineći ne samo Empires nego i baznu igru najljepšim Warriors naslovom. Besprijekoran soundtrack koji datira iz cijelog serijala. Dinamičan i fluidan gameplay, te visok AI koji ponovno nakon DW3 je izazovan i ima svrhu pogotovo Ally AI koji je nakon trećeg dijela drastično padao.
Zamjerke su; samo japanski glasovi, skroman Character Edit Mode, manjak modova i izostanak oružja u Gallery Mode.
Kao fan serijala, DW9 Empires je ispunio moja očekivanja i konačno vratio staru čar DW koju je serijal imao u zlatno doba DW2-5.
Nisam ga još završio jer je igra ogromna, ali vrlo lako mogu reći da ću ga rangirati kao trećeg po kvaliteti iza DW3 i DW5.
Definitivno preporuka i zanemarite loše ocjene i kritike jer igra je vrlo kvalitetna, te pruža old school DW feeling koji godinama izbiva sa scene i sada se konačno vratio u stilu DW9 Empires.