• HHeat

•  
    •  

zontra Što se mene tiče, valjaju sve s popisa. Lol

zontra

Skoro pa sve te igre bih i ja igral osim Prey. Isprobal sam demo i nije mi se svidjel što ne znači da neće ni tebi a od te tvoje liste sam samo TEW odigral i isto bih ti ju tako toplo preporučil jer kao što Sandidam veli a i ja više put spomenem ak voliš RE pogotovo RE4 jer TEW je njegova duhovna kopija.

Bilo je Watch Dogsi i neki Assasinsi su mi bili opcija kad sam u određenom periodu nabavljal igre pa sam se odlučil ipak za Assasinse po preporuci dvojice forumaša.

zontra

Watchdogs 1 i 2, FC5.

To sam presao, ostalo mi se nije svidilo.

Završio Avowed.
Red je na Indiana Jones and the Great Circle.
Nisam fan igara iz prvog lica, ali mi je Indiana drag pa ću igri dati šansu.

Odigrao God of War (na PC-u), nastavio odmah dalje s Ragnarokom (na plejci). Malo mi je smiješno sada na početku igrati bez većine comboa koji su mi ušli već pomalo u muscle memory, no nema veze, okršaj s Thorom na početku je bio bas epic iskustvo. Tako da planiram odigrati Kratosove avanture u kompletu pa se bacam onda vjerojatno na Death Stranding.

• foggy

•  
    •  
    •  
    •  

Evo i tu…

Review - Death Stranding 2 | PS5 Pro

Na žalost ovaj put sam bio skupina koja je očekivala nešto novo, malo promjena i čisto neke svježine od formule prvog dijela, no toga nema. Nisam ništa forsao, story je čak solidan i zadnjih par chaptera maestralno na svoj nacin, ali to ne umanjuje činjenicu da je pacing jako loš, neke scene loše odrađene, a gameplay loop je identičan i nije mi se više dalo nakon nekoliko sati to raditi. Jednostavno ovo nije bilo za mene u mjeri u kojoj je bio prvi, jer prvi je donesao svježinu i puno pitanja čije odgovore sad ganjate na drugačiji način i taj način nekad ima previše cringe momenata, 1000 twistova za koje imam feeling da je Kojima samo htio da se pitamo jesmo normalni što to uopće gledamo. Dodajmo na to 3-4 misije gdje jednostavno morate kroz mapu bez travela i ako ste kao ja, bit će vam dosta ove igre.

Na kraju dana, za sve koji vole prvi i žele bolji prvi dio, ovo je apsolutno bolje po svemu. Za mene to nije dosta i osjećam se zakinuto. To je moj dojam, a vjerujem da nas od 100 ljudi 99 bude imalo različit. Možda je to ljepota igre, ali ne i za mene.

Review: https://foggyproductions.com/reviews/fullreview/death-stranding-2-on-the-beach

9 dana kasnije

Odigrao Atomic Heart sa zadnjim DLC-om koji se direktno veže na glavnu priču. Sama igra mi je 8/10 dok je DLC 7/10, iako moram priznati da je zadnji boss fight bio jako zabavan i produkcija svega malo bolja nego u base igri.

Sada se igra The Drifter i bome sam oduševljen sam svime iako nisam neki veliki fan avantura

U 2025. na PS4 po prvi puta ikad igram DOOM iz 1993. Absolute cinema. Koliko god da je zastarjelo, nema veze jer je igra tako jednostavna i frenetična akcija je prezabavna. Dobro dođe kao mala pauza između stresnih, napetih i teških sesija u TLOU 2 Grounded modu.

Jučer završil sa Assassin's Creed Shadows, koji mi je fenomenalna igra! To govori i 132h provedenih sa (više) Naoe i Yasuke. Definitivno u budućnosti mislim opet zaigrati ovu igretinu, možda je i platinirati ak me slučajno uhvati volja…

Također jučer, počel sa friško kupljenim Expedition 33. Isti dan odigral 3h, danas još 5 i definitivno se radi o dragulju. Jedino me smetaju nevidljivi zidovi sastrane. Posebno kad zaigram nakon AC-a. Priča je vrhunska, grafika također, glazba maestralna - meni u rangu sa South of Midnight gdje talođer rastura taj dio.

montoya Isti dan odigral 3h, danas još 5 i definitivno se radi o dragulju.

Ja se totalno divim vama koji imate taj luksuz provesti u dva dana 8 sati igrajući video igre. Ja toliko satnice uspijem skupiti u tjedan dana, jedva 😂

Clair Obscur: Expedition 33

Sinoć završio glavnu priču, ostaje još malo čišćenje po mapi nekih stvari koje su od interesa za likove. Jako dobra igra, kreativan i vizualno predivan svijet, duboka priča i lijepo odrađene mehanike borbe.

7 Days to Die

Izašla verzija 2.0 Brewing Storms, pa se upustio u co-op sa kolegom. Nakon svih onih pre-beta/alfi i čak 1.0 verzije, ovo sada izgleda napokon kao dobro odrađena cjelina. Balans i progres su složeni napokon kako tako, vizualno dotjerano i optimizirano a nove značajke daju ipak neke izazove i cilj u igri. Preporuka za probati tko voli ovakvu vrstu igre.

Still Wakes Deep

Trebalo mi je nešto ovako za promjenu, linearno i samo udri, ne možeš pogriješiti puno. Možda sam tek na pola, čini mi se da nije preduga igra ali ideja i priča su interesantni. Sviđaju mi se horor elementi.

GAMMA 0.9.4

I zadnje, napokon nova verzija sa masu QoL poboljšanja i ponekim novim modovima (igra trenutno broji 549). Ovo je već neki novi nivo, posebno vizualno jer igra je dobila TAA sa SSS23 i mogu reći (uz ostalo što SSS nosi) to danas parira modernim igrama. Engine je čudo. Po prvi puta krenuo sa UNISG, Merc je jedina grupa s kojom imam prijateljske odnose, biti će gadno.

Je li tko prešao/igrao Banishers: Ghosts of New Eden? Došla je na PS+, a čini mi se taman da bi mogao ubiti vrijeme do Hell Is Us-a. 🙂

Flipper

Jucer san je mislio pokrenuti pa nisan stiga.

Bio je demo ok se cinilo i nista vise od toga

Flipper izgleda ok i ja svakako mislim probati, plus s dolaskom na Plus dobila je i Pro Enhanced update.

Moj @Flipper ovo govno od Banishera nemoj niti igrati.

Nakon sto san odigra Assassina ogroma igra sa vrhunskom grafikom doden tu di je isto pro nadogradnja i igra ima uske prolaze da nemoze biti uze i onda trza i na performance modu.

A nebi da je grafika toliko dobra da ima zasto trzati. Kamera iza lika grozna.

Borba nista specijalno.

Me neda mi se uopce trositi vrime na ovakve igre

Mozda je prica zanimljiva ali dok jos toga ceka neodigranoga ne trosin vrime na prosjek