zontra
Watch Dogs 2 mi ima jedan od najbolje modeliranih gradova u nekoj igri ikada. Nisam neki ljubitelj hakerskih gadgeta pa sam većinu igre prešao s osnovnim skilovima i oružjem što je svakako moguće. Vožnja je malo slabiji dio igre, ali opet bolja od nekih drugih open world igara. Dvojka mi je bila dosta bolja od jedinice.
Far Cry 5 me privukao zbog atmosfere i priče smještene u ruralnoj Montani. Glavni negativac je dobro odrađen, njegova familija odnosno mini bossevi imaju svaki svoju specifičnu priču, prednosti i mane koje razbijaju potencijalnu jednoličnost igre. Ako si volio 3 i(li) 4, bit će ti i ova dobra.
Evil Within je odličan survival horor koji me jako podsjećao na RE4 kad sam ga igrao. Dosta drukčija od Alan Wakea kojeg si nedavno igrao i više je fokus na preživljavanju. Dvojka je meni osobno bila možda malo i bolja, ali nećeš pogriješiti s niti jednim nastavkom.
Wolfenstein je obavezno štivo. Odlična su mi oba nastavka, jedan ima čak level smješten u Hrvatskoj. Top su mi dijelovi bez akcije kad moraš neke odluke raditi, infiltrirati se negdje itd. Neki dijelovi su ne znali baš nasmijati, neki prestrašiti, a akcija je stalno na nivou.
Nadam se da sam malo pomogao. U konačnici vidi koji ti se točno žanr trenutno igra pa možda najbolje ta tako odlučiš.