Što se trenutno igra i što se zadnje odigralo?
Bućiii buuu, evo odgovorit cu ti kad tražiš odgovor Mafia 3 je solidna igra
, ima još jedna nova igra šta pocinje sa M, prica isto solidna ali razmaženi gameri™ i clickbaiteri je napali jer nije na razini neke tamo Gta igrice
Imaš i Sleeping Dogs i naravno Watch Dogse i tamo neke Deus Exove i stare Saintsrow-ove, sve manje više solidne igre…ali zasto ja to sve nabrajam kad ti to sve znaš
Ah, Mafia 1, istinski klasik. Ona utrka je baš uživancija na HC old skul.
Heat Ovo sve ostalo nabrojano sam igrao i završio. Možda upalim Vice City remaster sad kad su popravili.
Možda je pravi odgovo u novoj misterioznoj M igri, ali tvoji dojmovi su još pod velikim utjecajem internet zracenja…
I M ce kad tad doci na red kao i Mafia 3 jer suša takvih igara ce biti duuuga a vec ces biti star za neozbiljni/hedonisticki Gta6 single player
- Uređivano
Završil prekjučer sa TLoU Part 2 i nema se tu kaj previše objašnjavati, takve igre ne igramo često, a kad ih igramo, ispune nas potpuno svojim savršenstvom.
Počel danas sa Lies of P. Odličan Bloodborne klon s drugačijim neprijateljima, no sličnim combatom i svijetom. Imam malo manje od 6h gameplaya pa još nemrem skroz suditi. No zadovoljan sam. Igram na quality sa uključenim onim framerate filterom. TV pokazuje stabilnih 120fps.
Evo i tu…
Bō: Path of the Teal Lotus | PS5 Pro
Stvarno slatka i prekrasna, te zabavna metroidvania koja nema neki super story i likove, no ima šarma u tom gameplayu koji me podsjeća na Messengera i Hollow Knight - na svaki hit ide extra jump, i sve što kasnije dođe spada u te kombinacije pa je movemenet i fajtanje turbo zabavno, a i platformerske dionice su mi bile baš dobre. Solidna igra koju bih preporučio ljubiteljima žanra i stila.
Review: https://foggyproductions.com/reviews/fullreview/bo-path-of-the-teal-lotus
- Uređivano
Zadnje sam za završio A Plague Tale: Innocence.
Još uvijek igram Kingdom Come: Deliverance 2.
Skupio sam oko 25 sati. Igra je odlična i želim sve otkriti. Znam da ću je igrati mjesecima.
I došao do 3. chaptera u Black Myth: Wukong.
Imam par zamjerki o kojima ću opširnije u temi kada završim ali jako dobra igra.
Što se VR-a tiče pri kraju sam Metro: Awakening.
Zadnje odigrano - Valkyrie Profile 2: Silmeria po drugi puta. Briljantan hardcore JRPG naslov koji osim izazovnog gameplaya pruža vrlo kvalitetnu priču i likove i popriličan replay value.
8/10
Krenuo Biomorph, vidim da ce bit neka sedmica. Fora za sada, ali mislim da ce na tome i ostati.
Odigrao prvih sat i pol SOMA-e. Jako intrigantno i imerzivno zasad!
Bas me stisnula baustela i obaveze oko kuce u zadnje vrijeme pa nisam bio na forumu a i na xboxu slabo. Evo sto se igralo u zadnja dva mjeseca
Star Wars Outlaws 8/10 - Odlicno sw iskustvo. Ne da je odlicno , nego je meni najbolja sw igra od modernih ( sw battlefont 2 pa nadalje). Neke akcijske sekvence su ko iz filma. Karteli , izdaje , cute kompanjoni, sve je tu. Imajte na umu da sam odigrao tek nakon velikih patcheva, cuo sam da je u izlasku imala problema sa prisilnim stealthom. To nisam primjetio, igru sam igrao kao sto igram hitman igre. Stealth dok me ne otkriju a onda slijedi krvoprolice.
Kingdome Come Deliverance 2 9/10 - Vau. Jedina igra koja me odusevila kao ova je Cyberpunk. Ne znam kaj da napisem, ak ste igrali jedinicu sve ce vam biti poznato i podignutu za razinu vise ( osim combata, neki se zale da je mrvicu pojednostavljen. Da , je ali kad dodete na drugu mapu naici cete na puno spsobnije protivnike cak i medu obicnim banditima ) Ako volite vitezove ,maceve i srednji vijek , nemojte propustiti ovaj masterpiece.
Počeo Ninja Gaiden Sigma 2. Vidi se odmah ogroman napredak od prve igre. Kontrole su ugodnije, borba je zabavnija. Kamera ne stvara probleme većnu vremena. Ovako nešto sam očekivao kad vidim koliko neki ljudi hvale ove igre.
sanzo Sigma 2 ili NG2 Black? Mislim ono, obje ima smisla odigrati, ali ta današnje standarde remake je ipak way to go.
Inače se nakon Ninja Kornjača Shrederove Osvete (jbga, kampanja je potrajala oko 3h) igra žešće Hi Fi Rush. Igra postaje sve bolja i kompleksnija, makar nisam baš neki fan za QTE sekvence. I priča mi je onak…da se nađe. Ali vuče na 8/10.
Evo i tu…
Biomorph | PS5 Pro
Solidna, ali ništa posebno. Zanimljivi i zabavni boss fajtovi, mozganje i exploration, i to je to. Morphanje je ok, ne smeta previše, ali nije nešto sad da prevagne, radi se o zabavnoj kratkoj igri koja ne nudi ništa previše van osnovnih okvira, ali i dalje paše za ljubitelje žanra.