Trenutno igram;

Valkyrie Profile 2: Silmeria - PS2

Game of the Decade - PS5

Opet nakon dugo vremena upalio PS, prije nego krenem replayat TLOU 1/2, odlučio sam odigrati neke zaostatke po prvi puta. Alan Wake Remastered, SOMA i Control.

Krećem sa Alan Wakeom prvo, zasad odigrao prvih 20-tak min, došao u Bright Falls. Više dojmova kad završim igru.

Na listu trenutno igram dodajem još Clair Obscur Expedition 33 (PS5) zbog toliko pohvala kako ovdje na forumu tako i van foruma.

Nakon Šenue 2 sad se malo opušta u Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge. S obzirom da je to radio Dotemu, studio odgovoran za Streets of Rage 4, kojeg sam odigrao već u co-opu, znaš da je sve na svom mjestu. 😃 Nakon što se ovo riješi krećem s Hi-Fi Rush. #vrimeje

• Uređivano

Zero S obzirom da je to radio Dotemu, studio odgovoran za Streets of Rage 4, kojeg sam odigrao već u co-opu, znaš da je sve na svom mjestu. 😃

Giphy - The Office Lie GIF

Dotemu je izdavač. Shredder's Revenge je napravio Tribute Games, a za Streets of Rage 4 je zaslužan Lizardcube (koji radi i na Shinobi: Art of Vengeance)

Nakon kaj sam odigral i završil sa TLoU Part 1 i prisjetil se te bombe iz 2013., počel sa Ghost of Tsushima i TLoU Part 2. Igral GoT usporedno s TLoU do 5h samuraja - nakon toga potpuno prebacivanje na Part 2. Sad imam već 23h i uživam u svim najboljim čarima gaminga.

• foggy

•  
        •  
        •  
        •  

Evo i tu…

Lies of P Overture DLC | PS5 Pro

Review - https://foggyproductions.com/reviews/fullreview/lies-of-p-overture-dlc

Generalno zadovoljan. Nisam upao u difficulty spikes, novi gunblade je genijalan ali relativno kasno dodje, story solidan, likovi ok i meni odlični boss fajtovi, pogotovo zadnji. Bolji mi je ipak base game i teško mi se vrnut u DLC uvijek, pa me primio kasno, no ipak sam se zabavio.

• Heat

•  
        •  
      • Uređivano

Završu Mafiju remake i sve achievemente pokupio, sad igram Mafiju 2 i to sam skoro gotov. Mogao bih odmah i Mafiju 3 pošto nju nisam nikad igrao, uglavnom zbog loših internet komentara, kako kaže kolega @stitrek . Stvarno nedostaje kvalitetnih GTA klonova, a ne popušta me ovisnost.

Heat Mogao bih odmah i Mafiju 3 pošto nju nisam nikad igrao, uglavnom zbog loših internet komentara, kako kaže kolega @stitrek . Stvarno nedostaje kvalitetnih GTA klonova, a ne popušta me ovisnost.

Bućiii buuu, evo odgovorit cu ti kad tražiš odgovor😁 Mafia 3 je solidna igra👍, ima još jedna nova igra šta pocinje sa M, prica isto solidna ali razmaženi gameri™ i clickbaiteri je napali jer nije na razini neke tamo Gta igrice😂

Imaš i Sleeping Dogs i naravno Watch Dogse i tamo neke Deus Exove i stare Saintsrow-ove, sve manje više solidne igre…ali zasto ja to sve nabrajam kad ti to sve znaš😁

Ah, Mafia 1, istinski klasik. Ona utrka je baš uživancija na HC old skul.🫠

• Heat

•  
              •  

stitrek Ovo sve ostalo nabrojano sam igrao i završio. Možda upalim Vice City remaster sad kad su popravili.

Zero Side misije su puno teže na klasik težini, mislim da sam ih igrao duže od glavne priče i skupljanja časopisa.

Heat Ovo sve ostalo nabrojano sam igrao i završio. Možda upalim Vice City remaster sad kad su popravili.

Možda je pravi odgovo u novoj misterioznoj M igri, ali tvoji dojmovi su još pod velikim utjecajem internet zracenja…

I M ce kad tad doci na red kao i Mafia 3 jer suša takvih igara ce biti duuuga a vec ces biti star za neozbiljni/hedonisticki Gta6 single player😂

• montoya

•  
                •  
                •  
              • Uređivano

Završil prekjučer sa TLoU Part 2 i nema se tu kaj previše objašnjavati, takve igre ne igramo često, a kad ih igramo, ispune nas potpuno svojim savršenstvom.

Počel danas sa Lies of P. Odličan Bloodborne klon s drugačijim neprijateljima, no sličnim combatom i svijetom. Imam malo manje od 6h gameplaya pa još nemrem skroz suditi. No zadovoljan sam. Igram na quality sa uključenim onim framerate filterom. TV pokazuje stabilnih 120fps.

• foggy

•  
                •  
                •  
                •  

Evo i tu…

Bō: Path of the Teal Lotus | PS5 Pro

Stvarno slatka i prekrasna, te zabavna metroidvania koja nema neki super story i likove, no ima šarma u tom gameplayu koji me podsjeća na Messengera i Hollow Knight - na svaki hit ide extra jump, i sve što kasnije dođe spada u te kombinacije pa je movemenet i fajtanje turbo zabavno, a i platformerske dionice su mi bile baš dobre. Solidna igra koju bih preporučio ljubiteljima žanra i stila.

Review: https://foggyproductions.com/reviews/fullreview/bo-path-of-the-teal-lotus

Zadnje sam za završio A Plague Tale: Innocence.

Još uvijek igram Kingdom Come: Deliverance 2.

Skupio sam oko 25 sati. Igra je odlična i želim sve otkriti. Znam da ću je igrati mjesecima.

I došao do 3. chaptera u Black Myth: Wukong.

Imam par zamjerki o kojima ću opširnije u temi kada završim ali jako dobra igra.

Što se VR-a tiče pri kraju sam Metro: Awakening.

Zadnje odigrano - Valkyrie Profile 2: Silmeria po drugi puta. Briljantan hardcore JRPG naslov koji osim izazovnog gameplaya pruža vrlo kvalitetnu priču i likove i popriličan replay value.

8/10

• foggy

•  
                •  
                •  
                •  

Krenuo Biomorph, vidim da ce bit neka sedmica. Fora za sada, ali mislim da ce na tome i ostati.

Odigrao prvih sat i pol SOMA-e. Jako intrigantno i imerzivno zasad!

zontra

Svakako javi dojmove kad završiš igru!