solidmerlin Nastavljam Fantasian
Nisi ga ni trebao prestat igrat
solidmerlin Nastavljam Fantasian
Nisi ga ni trebao prestat igrat
foggy Morao sam, malo mi dosadilo nakon 20h, a pojacali intervali random borbi. Napunis poke-loptu za minut…
solidmerlin Je, random fajtovi su stalno i uvijek, trebali su malo to sredit.
Nakon Nine Soulsa i male pauze od zanra, roknuo The Last Faith.
Jos jedna odlicna (pixel art) metroidvania!
Art, atmosfera i soundtrack su prokleto fantasticni, sve je povezano u bas jako kvalitetnu cijelunu.
Borba je super i raznovrsna, za one koji neznaju, ovo je soulslike metroidvania sa istim principom ulaganja u statse. Oruzja su vrhunska, ima svega od maceva, srpova do faking hand cannona (ima puski kao u BB koji mi je ujedno i ispiracija).
Level dizajn dobar, smislen i ima svakakvih zona od ledenih spilja do Miyazakijevih mocvara .
Bossevi su me bas iznenadili kolko su epic i kad je to sve popraceno ovakvih ost-om - to je to.
Pod minus bi stavio to sto je dosta lagana, ni jedan boss mi nije trebao vise od 2-3 pokusaja dok sam vecinu iz prve (greatsword hebe keve ) ali kazem, bas su epic borbe neke tako da sam pregrmio tezinu. Preporuka!
Počel sam malo s NFS Hot Pursuit Remastered. Prvo kaj se primjeti je to da je zvuk u igri daleko preglasan! Dobro, to se da riješiti u postavkama. Drugo i još bitnije, nemre se namjestiti na manual šaltanje - meni je to recimo presudno. Svejedno, odvozil sam nekoliko utrka i moram reći da sam u tom arkadizmu prilično spor. Nisam još vozil ko policija, to bum valjda sutra, ili večeras na Portalu, prije nego obrišem igru.
Mislim krenuti s Crisis Core Final Fantasy VII Reunion. Instalirano i čeka - to ide prije FF VII Rebirth?
Samanoske 1
Veli Samanoske taman posla da će rimejkat ove stare igre. Ali isto tak veli da bi trebali, a ja bi se svakako složio. Jednostavno outdate igra koju sam odigrao s guštom, ali iznenadilo me koliko je sve napredovalo i koliko nas je razmazilo. I još kad se sjetim da je ovo bilo full price back in days Zato sam je i prešao valjda 12 puta, ali sad 2-3 i dosta. Možda ni 2 zapravo
herc Pa ak te ne smeta to sto je stvarno outdated, uzimaj. Mene to ne dira, ali volim bit realan. Nakon toliko boljih igara u određenim segmentima ne mogu sad ovoj igri dat 90 kad to nema smisla. Ali dugo nisam skoro platinirao igru i napisao recu u jednom danu
Nisam gledao metu, evo bacim oko tam to je 71 review score. Nailed it
foggy i ja sam joj dao 7 na Meti.
Pošten review. Prva Onimusha je jako brzo postala zastarijela jer su PS2 akcijke igre uskoro nakon toga počele koristit 3d kretanje umjesto tank kontrola i scroll kameru umjesto fiksne. Ima svoj šarm ako ju gledaš kao resi sa mačevima i ako voliš takve igre, samo realno je da će danas djelovat tromo i nezgrapno za igranje ako usporediš sa ičim modernim. Mislim da je dvojka već dosta ugodnija, ali ni tu ne bi očekivao čuda.
Nakon GAMMA moda zadnja 3 mjeseca i sigurno preko 200 sati u Zoni, nakon razočaranja u Stalker 2 i njegovoj neigrivosti okušao sam sreću sa Starfield (opet).
Nemam puno utrošeno, nekih 15ak sati tek ali igra me vratila deset godina unazad. Mehanike i sama naracija + lore mi odišu ćištom Bethesda formulom i podsjećaju me na davne Oblivion trenutke trčkaranja šumama noseći teti ili stricu jabuku za koji zlatnik s jednog kraja mape na drugi. Ili me ujak poslao po hlače u špilji dubokoj dva kilometra kad ga je stislo (gadno) a nešto zacvrketalo u mraku pa glavom bez obzira i wc papira…
Uglavnom, pomogao sam si mod kolekcijom Odyssey koja doprinosi isključivo QoL da sredi te neke mušice + pokoji kozmetički dodatak da mi tete budu ljepše.
Koliko će me držati igra ne znam, vjerojatno ću jadikovati tu po forumu u nekom trenu o tome opet.
Zadnje odigrano: Infinite Undiscovery - X360
Kao i što to biva s tri-Ace-ovim igrama ili ih volite ili ne. Ja kao fan izazovnih JRPG-ova, a posebice tri-Acea, Infinite Undiscovery smatram dobrim do vrlo dobrim naslovom. Sve je tu; akcijski gameplay, Star Ocean feeling, Ethereal Queen, glazba kao i potencijalno dobra priča loše ispričana, sa jedva podnošljivim dijalozima i likovima, ali fantastičnom glazbom, grafikom, gameplayem i sadržajem koji čini Infinite Undiscovery klasikom tri-Ace-ove produkcije.
Odigrao po drugi puta, a prvi prelazak još tamo kad je igra izašla u "zlatno doba" Xbox 360 generacije JRPG-ova.
7/10
Legendary_Hero Vrlo bi volio da kad vec remasteraju sve zivo i nezivo, da ovu igru dobijemo posvuda.
Slažem se. X360 ekskluzive su ostale još: Infinite Undiscovery, Blue Dragon, Lost Odyssey i Magna Carta 2.
Jesam izostavio još koji naslov?
Legendary_Hero Nista bitno rekao bih, zaboravio sam vec sto sam sve tamo igrao a da je samo tamo. Infinite mi je bio vrh, znam da sam gledao kasnije ocjene i mislio si wtf, pa ovo je bolje od ocjena
Ne dajem važnost previše kritikima što se tiče JRPG-eva jer rijetko tko zna prepoznati bit igre. Recimo The Last Remnant je često prozvan kao loša igra, a potpuno suprotno je zapravo. Govorim o osobnom mišljenju. S druge strane FF7 je remek djelo, meni je samo uredu.
Počel večeras sa Avowed i odigral 2h. Prvi dojmovi pozitivni i već me je igra uvukla u svoj setting, a to je TES sa gljivicama. Imate par skrinsa u temi za to.
Igra se na boksu pomalo i Ninja Gaiden 2 Black.
Zadnjih dana potpuno sam se vratil GT-u 7 i ganjam vremena u online Time Trial-ima.
Također, dosta igram i Top Spin 2K25, koji sam kupil prije 2-3 tjedna u paketu sa NBA 2K25, a sad je došel u Extra ponudu… Ne sviđa mi se baš kak su napravili karijeru, pogotovo treninge.
Odustal zasad od Hot Pursuita, Metaphora i Motorfesta. Vjerojatno bude išel i delete jer hoću skinuti F1 i/ili NBA.