Što se trenutno igra i što se zadnje odigralo?
electronicus Sviđa mi se! Jedino me smeta emuliranje, ali jebat ga. Koliko sam puta obrstio ovu igru jao...Svaki put kao budem presao samo, i onda uvijek po sve zvijezde.
Da, ma vidio sam da se ovaj Mario može igrati u b(r)owseru s kontrolerom, pa sam morao isprobati.
Inače sam pozitivno iznenađen s mobile gaming iskustvom s kontrolerom, nisam uopće znao da se toliko igara može igrati s Dualshockom. Malo isprobavam ovih dana COD: Mobile i baš je gušt napucavati se ponovno na nekim od najboljih mapa iz serijala. Takve igre s touch kontrolama mi nisu imale smisla, ali ovo je potpuno druga priča. Vjerujem da će i Apex biti super.
Moram još aktivirati free trial za Apple Arcade pa da zaigram onaj Zelda rip off Oceanhorn 2 i još par kul indieja koji su izašli i za PC. Šteta što nema još više većih igara, ovi novi iPadi su čudo, mogli bi pokretati sve ove indije bez problema. Uf, da mi je Hades zaigrati na ovome... I Stardew Valley bi bio vrh s ovakvim ekranom, ali ne da mi se opet ulagati toliko vremena u njega kad sam ga već prešao.
zavrsio batman arkham knight, bome fino mi je sjela igra. nisam neki narociti fan batmana odnosno opcenito superjunaka ali rocksteady bi mi mogao prodati igru bilo kakve tematike. moram reci da su mi se ipak malo vise svidjale prijasnje dvije igre iz serijala ali i ova je odlicna. nisam isao na knightfall zavrsetak, odigrao sam dosta toga (79% igre da budem tocniji). ono sto mi se malcice manje svidjalo je precesta uporaba batmobila, mislim da nije trebalo ni biti tu, zna biti zabavno s njim ali cesce je smor iskreno. od mene odlicnih 8.5/10 i napokon jos jedna obavezna igra s prosle generacije skinuta s liste srama u iscekivanju nove generacije u mojoj kuci
Izgleda da sam ja jedan od rijetkih šta su većinom guštali u Batmobileu.
Shooter ma nije sve lose ima batmobil i svojih svjetlih trenutaka ali malo mi je previse iskreno, ionako mislim da je putovanje izmedju tocke a i b zanimljivije bez njega. jos imas tonu razlicitih gadgeta koji cesto uspore flow igre po meni joskad dodas batmobil u taj miks zna biti malo overwhelming. nije da igra ima teske zagonetke vec sam imao osjecaj da sam se cesto pogubio jer nisam organski zapamtio svako mjesto u meniju. ono sto hocu reci je da je dodatak batmobila dodao malo previse kombinacija ali dobro to je mozda samo moj dojam.
Batmobile je bio neminovan. Računaj da je među nastavcima bila smjena generacija, pa je trebalo uvesti nešto potpuno novo i tehnički impresivno.
ma jasno mi je ali eto nekako bi mi bilo draze da ga ipak nije bilo
Nakon mjesec dana pauze vratio se igranju. Petak i subota večer Siege s dečkima a danas nastavio s Xcom 2 koji mi se jako sviđa. Zabavno i zarazno.
Završio N4S Payback, sada gulim po N4S 2015 i nerviram se. Yaay
Fico jer me raspizdi ranked.
Siege nije igra za "slabiće". Jbg, ima dana kada sve ide, ali i isto toliko dana kada ništa nejde.
Želiš igrati u full squadu sa svojima, s kojima si odigrao 500+ mečeva, jer si misliš sve znate na pamet, ovo ono... i zaredate 10+ poraza za redom... hehehe.
Drugi put, odeš u solo que, ne pričaš s nikim, i zareda ti se 10+ pobjeda....
Nema pravila....
I još jedna situacija....
Jučer se skupili nakon najmanje mjesec dana da nitko od nas nije igrao. I nakon 5-6 mečeva se desi da jedan od nas ace-a rundu....
I svi smo toliko sretni zbog njega, ekstaza, baš nas briga kako će meč završiti.
I to je ljepota ove igre.
Far Cry 5, skoro sam razbio ekran na uvodnoj misiji.
Opet se zaljubih u Horizon Zero Dawn , fala Sony !!
Igram na nekoj very hard , pola vremena skupljam resurse da se mogu healat , i bome proucavam protivnike nego napadnem. I nikad nisam siguran koje komponente da prodam a koje ne. Ak sam dobro shvatio , kad upgreadam sve carry capacity i ostavim si za armor koji hocu , mogu sve prodavat ?
Skužio sinoć da je Star Wars Jedi: Fallen Order na akciji za £16 pa ga uzeo
[deleted]
- Uređivano
.
Krenuo sam i sa završetkom trilogije, Shadow of The Tomb Raider. Isto su mi super pozitivni dojmovi nakon prvih 2 i pol do 3 sata igre. Peruanska prašuma prekrasna, idem sporo i polako, istražujem svaki kutak i borim se sa jaguarima. I čini mi se da bi napokon ova igra mogla predstavljati neki izazov. Znam da sam krenuo na Hard (mislim da je službeni naziv težine 'One With The Jungle') i makar nije bilo nešto combata dosad, čini mi se da je definitivno teži nego Hardovi na prijašnjim igrama. A još ima i jedna razina više u težini, ali to ostavljam za 2. prelazak.
Što se priče tiče, ne mogu puno reći, čini se oke, ništa spektakularno na početku zbog čega bih iščekivao što će dalje biti, ali opet vidi se da neće biti ni neka glupost čisto da bude neke priče.