Igrao sam Mafiu 3, igra je prilično dosadna, ali pošto su mi prve dvije odlične htio sam i to odigrati. Zato mi je i trebalo 3 mjeseca da ju privedem kraju. No ta igra je i dalje tako broken da mi je crashala nakon što sam riješio predzadnjeg bossa i očito corruptalo save jer kad sam ju ponovno pokrenuo samo se vrti loading. Uglavnom, jedno teško govno od igre i izgubljenih 55 sati na ništa. Žao mi je što sam bio toliko uporan. Ocjena 0 od 10. Jedina PS4 igra koju sam do sada upalio na PS5 i da sam dobio prompt da se možda neće ponašati kako treba na konzoli. Lo and behold, stvarno je bilo tako na kraju.
Sad se igra Fallen Order pomalo, nije me baš primila, a i kad dođe ljeto nisam baš nešto puno od igranja, radije visim po vani ili se samo izležavam.
Igram i na Switchu Super Metroid, jebemti kako su igre nekad bile teške, uopće ne znam gdje da idem, kaj trebam raditi. Igra ti ne kaže ništa. Moram gledati walkthroughove da bi skužio kuda moram. Sve puno tajnih prolaza, pa vrata različitih boja za koje ti igra ne otkrije kako ih otvoriti.