Zajebanciju na stranu, Starfield će (kritički) podbacit ako će bit tehnički krš kojeg će se morat peglat mjesecima i ako će dio svih onih obećanja bit samo prazna floskula. Onih sat vremena prezentacije je stvarno bilo odlično odrađeno i vjerujem da imaju hit (moraju ga imat jer su inače jebali ježa) al ne bih se nit začudil da dosta stvari bude ofrlje.

Osobno me, premda neću moć igrat, najviše zanima ovo sa količinom planeta i sadržajem na njima.

sanzo

Nemoj, boli me još Andromeda. Najviše kaj nisam još na trojci skužio.

Večni optimist.

Glasovao sam za 93-94 jer će mu toliko biti poklonjeno. Inače je igra realno za mid 60, kao sve Bethesdine.

Ak dođe na Sony konzolu ocjena odmah ide za 25% gore, automatikom, tam sve valja.

8 dana kasnije
  • [deleted]

• Uređivano

Jel mogu promjenit glas 😳 nisam vise uvjeren u visoke ocjene, sve cu dukate izgubit

Fenix

Jebate

Triba si reci sa placas recenzije u dukatima, a kud se i ja sad sitin toga a ne jucer kad je bilo aktualno🤣🤣🤣

[deleted] ne mogu direkt promijenit s foruma bez da ulazim u bazu, ali pravit ćemo se da si stavio na toliko onda

Btw, pametna odluka, mislim da s obzirom na fanboyski polaritet, na koji nije imun ni dobar dio recenzenata, nije baš realno 95-96, pa da i zaista bude najbolja igra ikad.

88-90

Nagrade

• 200 od [deleted]
    • 300 od buz
      Komentar: 1
    • 200 od Fenix
    • 300 od Torgue
    • 300 od Zero
      Komentar: pusa
    • 400 od TITANXIS
      Komentar: Evo pa igraj Lotto!
    • 101 od Sterlok
    • 200 od zontra

viper89 dajte mu udijelite dukata vi koji imate, da može uložiti. Možda ostane na forumu

Evo viperu sve ti pare dam

Eo i od mene, ipak mi je onii san.

Neka ostane zabilježeno da mu je najbogatiji @zontra ostavio veličanstvenih 1.5%. Ogromno srce

Fenix

Istina, razmišljao sam hoću li dati 100 ili 200, ali sam se osjećao velikodušno!

Fenix Zato i ima, jer je škrt.

85-88 s tim da će vjerojatno i to biti previše za najvjerojatnije tehnički problem od igre i onako kako meni izgleda - jako dosadno i prazno.

Ne kužim hype.

Nexus skyrim u svemiru, tesko je ostati ravnodusan na takvu igru.