Neka ostane zabilježeno da mu je najbogatiji @zontra ostavio veličanstvenih 1.5%. Ogromno srce

Fenix

Istina, razmišljao sam hoću li dati 100 ili 200, ali sam se osjećao velikodušno!

Fenix Zato i ima, jer je škrt.

85-88 s tim da će vjerojatno i to biti previše za najvjerojatnije tehnički problem od igre i onako kako meni izgleda - jako dosadno i prazno.

Ne kužim hype.

Nexus skyrim u svemiru, tesko je ostati ravnodusan na takvu igru.

Nexus

Kako je @weky rekao, to će biti poklonjene ocjene. Ja bih isto rekao previsokih 88. Igre su im realno za 50-60. Osim što im se core engine vuče još od doba Morrowinda, isto tako ima nije napredovalo ni pisanje, dizajn, voice acting i gameplay. Zapravo je osim oke probrane glazbe ostatak svega debelo sub par i outdated.

Ova gospoda ovdje su teška klasa optimisti.

Ja sam jedini pobjednik, svi to znamo u srcu. Nije 100/100 samo zato što su zakinuti vlasnici PlayStationa i Switcha za ovakavo remek djelo.

88 finalna ocjena. Dukati na račune stižu tokom dana

@Fenix dje su moje pare, nista na racun nije leglo ….treba nahranit dicu.

Bude sutra, nisam stigao. Mozda se pozurim ako netko podmaze malo…

Fenix

Ovo zvuci veoma homoeroticno….tako da sam ja spreman da podmazem.

Poštovani,

nismo dobili dukate. Zbog kašnjenja u isporuci bilo bi u redu pobjednike nagraditi troduplim iznosom.

@Fenix

lp

Flipper Zbog kašnjenja u isporuci bilo bi u redu pobjednike nagraditi troduplim iznosom.

Znači točno kako i jest po pravilima. Srećom pa si pošten i ne tražiš ništa više.

Dodano je svima.

Koja igra je iduća?