fensisuperstar
Ako ima bugova ko Skyrim, niko sretniji.
Internet je uništio svaki kontakt sa realnosti koji su neki ljudi imali.
Nitko nema pravo srat po Bethesdi zbog bugovitih igara koje postavljaju standarde u industriji za naredne dvije generacije, a onda doć doma i upalit Diablo 4 kojem je najveći doprinos gaming industriji tehnologija monetizacije live service igara koje niti su trebale bit live service igre niti imaju opravdanja da budu live service.
Živimo u dobu kad izađe jedan RPG kakvih je 2000tih bilo na bacanje i svi popizde jer koji kurac, igra ima u sebi content, ne moram platit dodatno za njega.
Samo Baldur's Gate i Starfield su meni dosta da ovu godinu proglasim najboljom gaming godinom u zadnjem desetljeću i pol.
Znač ono, hrpetina ljudi koji imaju mišljenje o Bethesdi i Starfieldu je uopće saznala za Bethesdu sa Skyrimom. Bethesda je od tad imala FO4, TESO i F76 od kojih je samo F76 bio fail da bi na kraju postao win sa vjernom bazom od konzistentnih 10M igrača sa dnevnim peakom od cca 600K.
TESO čak raste u zadnje vrijeme i MMO publika generalno ima pozitivno mišljenje o njemu.
Ljudi nemaju blage veze kaj je Bethesda sposobna napravit. Oni su stari, iskusni studio. Među zadnjima od OGeva. Većina Starfieldovog developmenta je napravljena dok je studio bio neovisan, nakon kaj su ušli pod MS, dobili su dodatnu godinu da naprave jedan od najvećih upgradeova koje smo ikad vidli u industriji i najbolji primjer ostalim publisherima da se delay igre jebeno isplati ako rezultira takvim rastom kvalitete i sadržaja.
Sve prikazano o igri izgleda nevjerojatno dobro, sve kaj Bethesda radi u svrhu promocije i komunikacije na van je jako dobro. Lock na 30 ma konzolama je također dobra odluka. Igramo igre godinama na 30FPSa na konzolama i nikom nije smetalo.
A mislim, Starfield ionak nije konzolaška igra.
Ma da izađe potrgano ko Cyberpunk, i ponudi mi sve kaj su rekli, igrat će se.
Zato kaj potpuno informirano očekujem tešku rasturačinu od jebene igrice! I da sa BG3 zakuca šaku u usta ovoj gamadi ljenoj koja se nakotila u industriji.
A jesam se raspisao… čilam u kadi 😁