8 dana kasnije
  • [deleted]

• Uređivano

Jel mogu promjenit glas 😳 nisam vise uvjeren u visoke ocjene, sve cu dukate izgubit

Fenix

Jebate

Triba si reci sa placas recenzije u dukatima, a kud se i ja sad sitin toga a ne jucer kad je bilo aktualno🤣🤣🤣

[deleted] ne mogu direkt promijenit s foruma bez da ulazim u bazu, ali pravit ćemo se da si stavio na toliko onda

Btw, pametna odluka, mislim da s obzirom na fanboyski polaritet, na koji nije imun ni dobar dio recenzenata, nije baš realno 95-96, pa da i zaista bude najbolja igra ikad.

88-90

Nagrade

• 200 od [deleted]
    • 300 od buz
      Komentar: 1
    • 200 od Fenix
    • 300 od Torgue
    • 300 od Zero
      Komentar: pusa
    • 400 od TITANXIS
      Komentar: Evo pa igraj Lotto!
    • 101 od Sterlok
    • 200 od zontra

viper89 dajte mu udijelite dukata vi koji imate, da može uložiti. Možda ostane na forumu

Evo viperu sve ti pare dam

Eo i od mene, ipak mi je onii san.

Neka ostane zabilježeno da mu je najbogatiji @zontra ostavio veličanstvenih 1.5%. Ogromno srce

Fenix

Istina, razmišljao sam hoću li dati 100 ili 200, ali sam se osjećao velikodušno!

Fenix Zato i ima, jer je škrt.

85-88 s tim da će vjerojatno i to biti previše za najvjerojatnije tehnički problem od igre i onako kako meni izgleda - jako dosadno i prazno.

Ne kužim hype.

Nexus skyrim u svemiru, tesko je ostati ravnodusan na takvu igru.

Nexus

Kako je @weky rekao, to će biti poklonjene ocjene. Ja bih isto rekao previsokih 88. Igre su im realno za 50-60. Osim što im se core engine vuče još od doba Morrowinda, isto tako ima nije napredovalo ni pisanje, dizajn, voice acting i gameplay. Zapravo je osim oke probrane glazbe ostatak svega debelo sub par i outdated.

Ova gospoda ovdje su teška klasa optimisti.