Ok, idem jos jednom ponoviti… Necu kupiti igru po 50e, ne berem novce na drvecu.. Osobno, necu nikad kupiti nista za 80e, ili ondasnjih 500 kn kolko je vec.. Osobno to smatram razbacivanjem s novcima (day 1 kupbju). Ima drugih koji to rade, sretno svima! Dakle cijena RDR za mene je cca 10e.. Da niko (!) ne kupi za 50e, takva akcija ne bi vise nikom pala na pamet.. Ali padne, ali to nije kriv T2 i njihov RDR psr, nego vas vecina koja kojupuje igre po 70, 80e i day 1.. I bude smeca puno vecih od RDR starog 13 god.. koji je, nota bene, remek djelo… Nadalje, usporedba s autima je bila ovlaš, da bude lako za shvatit, pa ne stignem promisljat o paralelama koje pisem po forumima.. 🙄 Dalje, otkud info o smecu od porta i 60fps..? Radis u Rockstaru, igrao si vec…? Za kraj, trollanje (a ovo napred ti je uoravo to).. Nije lijepo pisati, na rubu da me se vređa, kao potencijalnom trolleru, a stalno pisem s argumentima.. Da sam zlocest reko bi da ste trolleri vi, tzv "community", koji masovno razmisljaju tuđim mozgom (neki trendsetter prvi napise da nest ne valja,pa svi Turci za njim..). Ali to cemo promijeniti.. Evo ja se slazem u 90% sa SkilluUpom, al u ovom je u krivu smatram, kao i vi svi… Sta da BoTW dođe na ps4 u 1080p, 30 fps za 80e.. opet drvlje i kamenje…? Buùuu, stara igra, nintento port, staro 6 godina.. buuuuu.. 😭