• Gaming Vijesti
  • Šef Take-Twoa o ponovnoj naplati 13 godina starog RDR-a: “Komercijalno je ispravno”

doctorfreak Eto vidis, mozes napisat argumentiran i konkretan upis, bez natruha vređanja.. .To velim bez sarkazma.. 👍🏻 U redu, rekao si svoj stav, ocito ga dost vas dijeli, ja se ne slazem s vama i to sam argumentirao.. Fortnajt, Warzone i to je islo onog decka sta kaze da je RDR danas neigriv.. budem provjerio za koji mjesec pa javim.. ono, dajte bez pizdarija.. Inace te pomodne pizdarije koje mase danas igraju smatram smecem, ali to je moje osobno mnijenje, kao supak, svako ga ima.. Nekom je smece Alien Isolation, TLOU, ili Witcher 3.. Ima nas svakakvih.. Respektiram da svako ima svoj ukus, i ne spadam u (nazalost brojnu) grupu bumera (to smo mi stari jel..🤔) koji vele: sve je prije bilo bolje.. Nije.. Igrice npr nisu, auti nisu, itd itd.. glazba i filmovi jesu šrot danas, al ono totalni, al to je i debilu jasno.. Uglavnom, javim dojmove kad odigram RDR.. Nazdravlje!

Filmovi su ostarili prijego nego izađu

weky U pravu si…👍 Uncharted 2, Cod MW1 i 2, CoD Black Ops, Batman A.Asylum, Ass Creed 2 i Brotherhood, Cod World at War, Bioshock, Fallout 3 i New Vegas, Mass Effect 1 i 2, Battlefield Bad Company 2, Metro 2033, Civilizacija 5, The Saboteur, Psy Ops, Half Life 1 i 2… nisu vise igrivi…. 🙄

bojtronik Nemoj ozbiljno shvacati Wekyja. On ti radi ko klaun pa nekad zaboravi skinuti sminku.

DarkPunisher U redu je ovako razmisljati, postujem… Evo i mog primjera, da se malo svi nasmijemo.. Decki, vas mlađih vecina, u moje vrijeme nisi imo kupit kondome, nisu naime postojali… Tak da ak niste gađali bez tih nepotrebnih i tuznih ogranicenja (odnosno day 1), kuiš, to ti vise nije ta igra, to vi više nečete nikad iskusit "tak kak je trebalo", bez te tuzne plastike (il kaje vec to)… Viva la dia uno! 😛🤡

bojtronik nisu vise igrivi….

Tako je. Grafika je ružna, mehanike su zastarjele. Igrati stare igre je više mučenje, nego zabava. Vjerujem da bi se hrpa ljudi složila.

Na grafiku se navikneš ali mehanike su problem ako su drvene a probao si bolje

bojtronik Dakle regan si prije 2 dana. Komentiraš samo jednu jedinu temu makar još uvijek nisi napisao objektivne razloge zašto platiti 50e za port osim da je igra dobra rly? Nick ti je gramatički pogrešan jer se piše boytronic, mada sumnjam da imaš veze s E.T.-em. Samoprozvano si star. Komuniciraš ko tinejdžer od 15 godina. Spominješ kondome na gaming forumu. Misliš da si smiješan a zapravo nisi. Tvoje mišljenje nije nikome drugome promjenilo mišljenje. Jel ti jako dosadno u tim "starim godinama"?

Sterlok

U, oni postoje još od doba antike, pronašli su ih okolo u iskopinama.

Tak da je Joža već imal one od yugoplastike, fajn su kvalitetni jer ne prokišnjavaju.

Sterlok

Ma nemoj tako, Jožica je tek beba, nema zube i kaka u pelene.

Nebum se složil i moram ti odgovoriti.

Rockstar i Take Two su dvije pohlepne lihvarske kompanije koje bi ubile za 20 lipa. Imaju kultni status radi hitova da bi nakon uspjeha GTA V počeli iskorištavati maksimalno. Postali su arogantni. Moderno doba i mikrotransakcije u MP.

50 eura? Za kaj? Igru imaju gotovu. Isplatili su razvoj iste 10x kroz godine. Znači par prilagodbi i klikova te će ju tak i tak izdat digitalno najpre.

Nema troškova distribucije.

I čemu sad za PS4? Zašto ne 2013? Znaš zakaj? Zato jer su nanjušili 120 milijuna vlasnika PS4 i još 40 milja PS5. 2013. je lansiran PS4 i zarade nebi bilo. Za 5 godina će 3. put izdat istu igru za PS5/PS6. Možda dignu teksture i frejm na 120Hz.

Nek naprave i rimejk od RD:R. To bi se prodavalo ko sladoled ljeti.

I, Swen Vincke napravi igru sa svojom željom i strašću za isporučit kvalitetan naslov bez transakcija i posere se po - "uzmi udva"

Samo će nažalost -"uzmi udva" sa RDR dignut više para nego Larian! I to puno više!

Kupio sam ove godine RDR. Undead Nightmare. DLC. Za Xbox One. Za 4€ mislim. Igru sam kupio prije izlaska RDR2. Za 50 kn. Da imam Xbox One X, odigrao bih u 4K. Ali nemam. RDR2 mi je još instaliran na PS4 Pro. I GTA V isto. Njega još (GTA) nisam završio. Ris-no risk.