chono Konami jos nekako, a mozda i to tesko (neznam koliko su im uspjesne mobilne igre), ali Ubisoft i Take2 gotovo pa nemoguce za Sony.
chono escoban ah, povukla me slika, pa sam mislio da su bas oni u pitanju. Kako god, Sony bi mogao kupiti nekakav mid tier i prosiriti broj igara, iako su sposobni izdati i nove IPeve sa trenutnim studijima
weky Ja bi na njihovom mjestu kupovao IP-ove koje su izdavači zapustili. Od Konamija tipa Silent Hill, Suikoden, Zone of the Enders. Sumnjam da Konami više ima dobre interne studije, devove i infrastrukturu koju se isplati kupovati.
Deadwalker https://worldofwarcraft.com/en-us/news/23761709/development-preview-cross-faction-instances Cini se da se broj igrača počeo poprilično smanjivati (:
fensisuperstar Deadwalker od Wratha nikad nije prestao padati :-D @escoban nista od toga. Jedino sto mogu je zavrsit ovaj storyline udarit time wipe i potpuno prepisati novu priču.
darkfenix Prvi dio mi je takva legenda od igre, drugi dio nazalost ne...nadam se zato da ce ovaj nastavak vuci na prvi! Inace SW3 mi je medju najiscekivanijim igrama ove godine...
Torgue darkfenix Gledam trailer i nešto mi ne štima. Pročitam komentare i skužim da drugi glumac daje glas Lo Wang-u... i ne paše mi nikako (sudeći po traileru, jel).