Nexus Iskreno, prozivam te zato što si stalno ostavio dojam da uopće ni ne igraš Ubisoftove igre, a s obzirom koliko se braniš kada te se takvo što pita, i dalje imam osjećaj da donosiš svoje zaključke na temelju 10 godina starih igara. To se vidjelo po tome što stalno vrtiš iste fore koje su se vrtile u vrijeme Watch Dogsa. Ja uopće tebe ne želim uvjeriti da kupuješ neku igru, već želim istaknuti da to što pričaš nema nikakvu težinu iza sebe.
Zaključuješ da je prodaja visoka na temelju popusta, a ignoriraš da su igre jako pozitivno prihvaćene i od strane igrača i od strane kritike. OpenCritic drži Origins na 85, Odyssey na 84, a Valhallu na 83, što je vrlo visoko. Steam ima i vrlo transparentan sustav recenzija gdje se točno može vidjeti tko je koliko odigrao te se može i vidjeti kakav je trend recenzija, postoji graf koji omogućava da se takvo što vidi. Na Steamu Origins drži 86% s 68k recenzija, a Odyssey čak 89% sa 103k recenzija.
Jednostavno mislim da si uletio u ovo s elitističkim stavom u kojemu ti znaš što je top tier, a što nije i odbijaš priznati da prema onome što kaže kritika i javnost, novi Assassin's Creedovi jesu top tier. Ispolirani naslovi odlično dizajniranih svjetova koji kaskaju u svojoj glavnoj priči, no to nadoknađuju slobodom i raznolikošću u gameplayu.
I da, kritika na Ubisoftove igre stvarno najčešće dolazi upravo od onih koji ih ne igraju.