weky Ja bi na njihovom mjestu kupovao IP-ove koje su izdavači zapustili. Od Konamija tipa Silent Hill, Suikoden, Zone of the Enders. Sumnjam da Konami više ima dobre interne studije, devove i infrastrukturu koju se isplati kupovati.
Deadwalker https://worldofwarcraft.com/en-us/news/23761709/development-preview-cross-faction-instances Cini se da se broj igrača počeo poprilično smanjivati (:
fensisuperstar Deadwalker od Wratha nikad nije prestao padati :-D @escoban nista od toga. Jedino sto mogu je zavrsit ovaj storyline udarit time wipe i potpuno prepisati novu priču.
darkfenix Prvi dio mi je takva legenda od igre, drugi dio nazalost ne...nadam se zato da ce ovaj nastavak vuci na prvi! Inace SW3 mi je medju najiscekivanijim igrama ove godine...
Torgue darkfenix Gledam trailer i nešto mi ne štima. Pročitam komentare i skužim da drugi glumac daje glas Lo Wang-u... i ne paše mi nikako (sudeći po traileru, jel).
Flipper A fino sam rekao da je ovo tek početak. Možda jos ne ovu generaciju, ali polako treba shvatiti da ce fizikalija polako umrijeti, a kompanije će se boriti za mjesecne pretplate. Nadam se da cemo biti zivi iducih 10 godina pa da dozivimo novu eru. Eru koja me niti malo ne veseli.
buz Ako Sony kupi Ubisoft, otići ću u kupaonu, napuniti kadu s vodom. Uštekati PS5 u struju i skupa s njim zagrljen ući u kadu neka nas vrag odnese. A u konzoli će biti disk Cyberpunka 2077.
[deleted] buz haha pa zašto? Ubisoft ima dobre ip-ove pod vodstvom Sonya to bi moglo biti jako dobro 😁 iako meni je npr AC vrh, kad nemam nista u backlogu AC odlicno dode gdje mogu utuci hrpu sati