@wooddiebone je čiter. platio preko firme. aj mi prodaj za 7000, Kappa
Gaming Chat - news, tračevi i rumori
Heat a woodie je platio preko veze daj me nemoj
Odličan trailer
Ako je kao Jedi Fallen Order onda preskačem sigurno.
Ljudi jel igra ko fifa 2022 ? Zazelio sam se master lige/career , a posto je voljeni PES de facto sam sebe unistio , jedini izbor mi je fifa. Samo offline me zanima , i to career mode. Zadnja fifa koju sam igro je fifa 19. Jel gameplay dobar, jel jos uvijek ima skripti da AI zabija golove taman prije kraja tekme ?
Na portalu koji čitam je dobila 100/100.
- Uređivano
Nije; story driven igra fokusirana na priču i likove.
Igra se samo sa Star Lordom, sa kojim imamo razne abilitije koje ostali članovi ekipe tada koriste.
Unaprijeđena verzija Mass Effect borbe.
Uglavnom linearna igra sa hubom od kakvih 15 sati
It's a 100% AAA single-player story driven action/adventure. Zero GaaS elements. No MP, no co-op, no MTX. Just a pure story that you play through.
Kažu da je vizualno iznad svega ove godine tj uz bok Ratchetu sa PS5
kaj ti nije valjalo sa Fallen Orderom?
bosscorelli Skini demo FIFA 21. Ako ti se sviđa, FIFA 22 je manje-više ista. A ako misliš igrati na PC-ju, PS4 ili Xbox One, ne da je manje-više ista, nego je skroz ista. Gameplay je godinama isti uz manje promjene. AI je dobio zadnjim patchom veliki nerf, tako da nisam (više) primjetio takve gluposti. Ali ne kupuj ako nemaš PS5 ili XSX/XSS.
bosscorelli Uzmi Eaplay prvi misec je 7 kn a mos igrat fifu novu nekoliko dana
escoban To sam vec iskoristio da odigram Jedi Fallen Order Ma uzet cu digitalnu ps4 , po pola sa frendom. Znam da ce mi dojadit kroz mjesec dana , al jbg želja da uvedem neki klub iz najnize lige u najvisu je tu
Flipper Pogledo review , vele da je jeidna razlika kod next gen ta motion capture technology koji se ni ne primjeti ak nisi igrao fifu 21/20. Samo base ps4 dolazi u obzir.
Deadwalker znam. Osjetio sam na launchu :-D
wooddiebone previše labirinata i općenito mape gdje bih se svako malo gubio, pronalaženje prečaca i slično. To mi nikako nije sjelo.
Šteta, meni je znalo bit smetnja, al nedovoljna da ne uzmem platinu.
Jako je zabavna igra i mislim ju preći bar još jedno..
- Uređivano
wooddiebone uzeo sam i ja platinu jer sam imao viška vremena kak je bila korona i lockdown no kad sam trebao na kraju skupljati sve one collectiblese mi nije bilo baš toliko zabavno ali sam se zainatio. Inače nemam baš praksu platinirati igre koji mi nisu gušt za platinirati no ovdje sam napravio iznimku.