- Uređivano
Ma OK, meni se ne da bacati pare samo na npr. Steam kad ih kupim na raznim akcijama i aktiviram direkt na izdavaču. Steam je skup do Boga.
Ma OK, meni se ne da bacati pare samo na npr. Steam kad ih kupim na raznim akcijama i aktiviram direkt na izdavaču. Steam je skup do Boga.
Isuse ja sam 3080 platio 6000 kuna.
Mogo bi duplo zaradit sad.
Probao Sword i Shield, rade bez greške , a kolko vidim na yt-u isto vrijedi i za Pokémon: Let’s Go, Pikachu! / Eevee i Pokemon Mystery Dungeon Rescue Team DX
Mi o vuku a vuk na vrata.
https://www.videogameschronicle.com/news/xboxs-edge-browser-will-soon-support-geforce-now/
Znači igraš Death Stranding, Uncharted i God of War na boxu.
Po tome nam PS5 ostaje kao platforma koja najmanje daje, poslije Switcha.
Lagano idemo prema smjeru streaminga gdje će fizičke konzole pa čak i PC postati apsurd (za gaming). Kroz 10 godina.
Usput takav smjer je ekološki prihvatljiviji jer nemaš e otpada nakon
nove generacije, kvara itd.
evo koliko smo napredovali...nazadovali smo
wooddiebone Isuse ja sam 3080 platio 6000 kuna.
@Kaiserus je platio cca 700 i nešto eura. ROG 3080 oc.
Amateru
@wooddiebone je čiter. platio preko firme. aj mi prodaj za 7000, Kappa
Heat a woodie je platio preko veze daj me nemoj
Odličan trailer
Ako je kao Jedi Fallen Order onda preskačem sigurno.
Ljudi jel igra ko fifa 2022 ? Zazelio sam se master lige/career , a posto je voljeni PES de facto sam sebe unistio , jedini izbor mi je fifa. Samo offline me zanima , i to career mode. Zadnja fifa koju sam igro je fifa 19. Jel gameplay dobar, jel jos uvijek ima skripti da AI zabija golove taman prije kraja tekme ?
Na portalu koji čitam je dobila 100/100.
Nije; story driven igra fokusirana na priču i likove.
Igra se samo sa Star Lordom, sa kojim imamo razne abilitije koje ostali članovi ekipe tada koriste.
Unaprijeđena verzija Mass Effect borbe.
Uglavnom linearna igra sa hubom od kakvih 15 sati
It's a 100% AAA single-player story driven action/adventure. Zero GaaS elements. No MP, no co-op, no MTX. Just a pure story that you play through.
Kažu da je vizualno iznad svega ove godine tj uz bok Ratchetu sa PS5