Ne znam zakaj vas to muči, imam osam launchera i ne vidim problem, pa nije da ih nosim na leđima.

Sterlok svatko ima svoje muke. Mene ne muci npr ulje staro dva dana...

Ma OK, meni se ne da bacati pare samo na npr. Steam kad ih kupim na raznim akcijama i aktiviram direkt na izdavaču. Steam je skup do Boga.

Sterlok meni nije bitno koji je launcher. Nisam u vezi sa Steam, jedino sto ih ne volim (Launchere) imati milijun. Opcenito ne volim imati puno aplikacija instalirano nigdje, nebitno radilo se o PC, Smartphone itd.

wooddiebone

Probao Sword i Shield, rade bez greške 😃, a kolko vidim na yt-u isto vrijedi i za Pokémon: Let’s Go, Pikachu! / Eevee i Pokemon Mystery Dungeon Rescue Team DX

Mi o vuku a vuk na vrata.
        https://www.videogameschronicle.com/news/xboxs-edge-browser-will-soon-support-geforce-now/

Znači igraš Death Stranding, Uncharted i God of War na boxu.

Po tome nam PS5 ostaje kao platforma koja najmanje daje, poslije Switcha.
        Lagano idemo prema smjeru streaminga gdje će fizičke konzole pa čak i PC postati apsurd (za gaming). Kroz 10 godina.
        Usput takav smjer je ekološki prihvatljiviji jer nemaš e otpada nakon
        nove generacije, kvara itd.

f_i_c_o koju konfu imaš i koje postavke koristiš? Vrti li ti se u 60 ili koliko već jer je meni recimo Metroid Dread bude ponekad čak i ispod 30.

1. vs 2021.

evo koliko smo napredovali...nazadovali smo 😆

prayer

Ryzen 9 5900X
          32 Gb RAM-a
          RTX 3080

Postavke na emulatoru:

Gotovo na svim igrama koje sam probao do sada drži 30fps-a (max fps za switch ), a one za koje postoji 60 fps patch idu na 60 bez problema

Igra je ispala skroz korektna.

Vjerujem da je to tu negdje s kvalitetom kao Jedi Fallen Orderom. Ocjene su slične, imaju kupljen setting i odriješene ruke.

Fallen je bio jako dobar, moglo bi i ovo.

weky Drago mi je zbog Eidosa. Posve je bedasto bilo gurati takav studio u looter-shooter.