herc maverick Samo mi treba jos jedno govno od launchera na pc-u. Pred kraj prošle godine sam osvojio Assassin's Creed Valhalla za PC, ali samo za UPLAY. Od same pomisli da još i to moram instalirati i zajebavati se s time, igru sam dao prijatelju koji ima UPLAY. Imam samo Steam koja mi je primarna platforma i Epic zbog besplatnih naslova od kojih sam skoro sve poskidao a niti jedan odirgrao, doduše, trebati će kasnije zbog Unreal 5
Sterlok Ne znam zakaj vas to muči, imam osam launchera i ne vidim problem, pa nije da ih nosim na leđima.
Sterlok Ma OK, meni se ne da bacati pare samo na npr. Steam kad ih kupim na raznim akcijama i aktiviram direkt na izdavaču. Steam je skup do Boga.
maverick Sterlok meni nije bitno koji je launcher. Nisam u vezi sa Steam, jedino sto ih ne volim (Launchere) imati milijun. Opcenito ne volim imati puno aplikacija instalirano nigdje, nebitno radilo se o PC, Smartphone itd.
fensisuperstar wooddiebone Isuse ja sam 3080 platio 6000 kuna. @Kaiserus je platio cca 700 i nešto eura. ROG 3080 oc. Amateru 😃
f_i_c_o wooddiebone Probao Sword i Shield, rade bez greške 😃, a kolko vidim na yt-u isto vrijedi i za Pokémon: Let’s Go, Pikachu! / Eevee i Pokemon Mystery Dungeon Rescue Team DX
prayer f_i_c_o koju konfu imaš i koje postavke koristiš? Vrti li ti se u 60 ili koliko već jer je meni recimo Metroid Dread bude ponekad čak i ispod 30.
pravednik Mi o vuku a vuk na vrata. https://www.videogameschronicle.com/news/xboxs-edge-browser-will-soon-support-geforce-now/ Znači igraš Death Stranding, Uncharted i God of War na boxu. Po tome nam PS5 ostaje kao platforma koja najmanje daje, poslije Switcha. Lagano idemo prema smjeru streaminga gdje će fizičke konzole pa čak i PC postati apsurd (za gaming). Kroz 10 godina. Usput takav smjer je ekološki prihvatljiviji jer nemaš e otpada nakon nove generacije, kvara itd.
f_i_c_o prayer Ryzen 9 5900X 32 Gb RAM-a RTX 3080 Postavke na emulatoru: Gotovo na svim igrama koje sam probao do sada drži 30fps-a (max fps za switch ), a one za koje postoji 60 fps patch idu na 60 bez problema
weky Igra je ispala skroz korektna. Vjerujem da je to tu negdje s kvalitetom kao Jedi Fallen Orderom. Ocjene su slične, imaju kupljen setting i odriješene ruke. Fallen je bio jako dobar, moglo bi i ovo.