• Uređivano

Tuhy Mislim, kome ja lažem, naravno da ću ga uzet

I mene privlači, obzirom da mi je Marvel Spiderman Edicija počeo opasno driftati. Da li da popravim gljivicu, ili pazarim taj novi Dualsense…

Ne sjećam se kad me poslije spomenute Spiderman edicije neki dizajn ovako na prvu oduševio.

• Uređivano

Ovih dana sam se zaželio starih GTA naslova, Vice City pogotovo! San Andreas, IV i V nikada nisam ni upalio. Ova nova Definitive verzija me uopće ne privlači. Mislim da je vizualno masakrirana.

Prvo sam mislio da su stari naslovi isključivo dobavljivi na sivom tržištu, ali… Dostupni su i preko Rockstar-a za 30 €

https://store.rockstargames.com/game/buy-grand-theft-auto-the-trilogy?drm=Rockstar+Games+Launcher#screenshots

Volio bih isprobati ovaj mod:

Update za PSSR i PS5 Pro dolazi uskoro gdje će se približiti performansama novim FSR4. Usto je i potvrđeno da je FSR4 napravljen zahedničkim snagama AMDa i Sonyja

Ne rendaj… ajde kupi igru i skuzi da se ne mozes prijaviti jer tvoja drzava nije podrzana. Pa instaliraj epic, ubi, rockstar, ea, gog… igraj rdr2 gdje ti launcher rusi igru, battlenet krsi diablo

• renda

•  
        •  
        •  
        •  

chono ajde ti ne Chonaj, ocito se osjecas prozvanim pa me napadas bez da sam ti se obratil.

• Uređivano

renda ne rendaj, sve je bilo mirno do tvojih provokacija, a nije simpaticno niti smijesno kao kad primjerice Foggy uleti sa forom.

• Heat

•  
          •  

somethingwrong Fala qrcu, da nema Sonyja, AMD bi vjerojatno popravljao manje probleme godinu dana.

Postal 2 dolazi za VR

Giphy - No Way Wtf GIF

• Uređivano

Nema jebene teorije da im dam 100 eura za igru ako dođe do toga. Ali evo, na Ozone.hr vidim Doom Dark Ages u prenarudzbi za PS5 je 95 eura. Obično izdanje. Premium je 132.

Giphy - Tom Delonge Wtf GIF